Ime GameModa: Trazim neki gamemode da nije izvorni UP i da ima 7 admin levela i da sve admin komande rade i da nema warninga/errora u skripti
Vrsta GameModa: nije vazno
Zakačeno
Zaključano
Tražim GameMode #1
909,624
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 5 godina
pre 5 godina
Stefan Scripting wrote on June 4, 2020, 5:19 pm:
Ime GameModa: Trazim neki gamemode da nije izvorni UP i da ima 7 admin levela i da sve admin komande rade i da nema warninga/errora u skripti
Obrisi scripting u imenu.
pre 5 godina
rusic. wrote on June 4, 2020, 6:02 pm:
Jesi ti realan ? tu si druze moj da pomazes likovima ako si u mogucnosti. Ne znam sta puno dobijas od tog sto ce ti on dati ... 🙂
Realan sam, pa necu ja dzabe da dajem u mod koji je mozda ulozen trud..
pre 5 godina
Ima neko DL link od ovaj mod https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/division-deathmatch-ysi-old-version#post-718172
pre 5 godina
Stefan Scripting wrote on June 4, 2020, 5:19 pm:
pre 5 godina
Ime GameModa: UP
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate (nije obavezno): Treba mi neki dobar UP mod sa sto manje bugova, zelim da ga prebacim u MySql, znam da ce me mnogo vas mrziti nakon toga ali sta cu vrijeme je da se nastavi tradicija UP modova 😄
Vrsta GameModa: RP
Nesto da dodate (nije obavezno): Treba mi neki dobar UP mod sa sto manje bugova, zelim da ga prebacim u MySql, znam da ce me mnogo vas mrziti nakon toga ali sta cu vrijeme je da se nastavi tradicija UP modova 😄
pre 5 godina
Ime GameModa: Ukleta Kuca LAST VERSION ( https://gtablkn.gg/forum/gamemode-skripte/ukleta-kuca-last-version )
Vrsta GameModa: RP - RPG
Nesto da dodate (nije obavezno): Treba mi za nekoliko mapa
Vrsta GameModa: RP - RPG
Nesto da dodate (nije obavezno): Treba mi za nekoliko mapa
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava