Ime GameModa: Nebitno
Vrsta GameModa: RolePlay
Nesto da dodate (nije obavezno): Treba mi jedan mod znam da je bio da se moraÅ¡ slikat za liÄnu msm da je Shadowfield od Farkiasa ko može Pomoć. Hvala
😎
Zakačeno
Zaključano
Tražim GameMode #1
909,382
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 6 godina
Ime GameModa: San Marino (bez bugova pod time smatram ono imovina,hoteli,vozila sto su ostali od drugih igraca sa San Marino moda.Ako vam nije tesko samo to da se prodaju imovine,auta,hoteli i to da se proda znaci.)
Vrsta GameModa: RP/RPG
Nesto da dodate (nije obavezno): Ako mozete da fixate bugove koje sam naveo ako vam nije tesko,i da promenite barem 1 mapu puno bi mi znacilo 🙂
Nesto da dodate (nije obavezno): Ako mozete da fixate bugove koje sam naveo ako vam nije tesko,i da promenite barem 1 mapu puno bi mi znacilo 🙂
pre 6 godina
Andrija Black wrote on March 27, 2019, 6:21 pm:
Ime GameModa: San Marino (bez bugova pod time smatram ono imovina,hoteli,vozila sto su ostali od drugih igraca sa San Marino moda.Ako vam nije tesko samo to da se prodaju imovine,auta,hoteli i to da se proda znaci.)
Ovde tražiÅ¡ mod, a ne neko da ti odradi neÅ¡to, a ako planiraÅ¡ otvoriti server nauÄi to sam, a ne da tražiÅ¡ od nekog. To i sam možeÅ¡ obrisati i napraviti ponovo.
pre 6 godina
slifeR wrote on March 27, 2019, 7:30 pm:
Ovde tražiÅ¡ mod, a ne neko da ti odradi neÅ¡to, a ako planiraÅ¡ otvoriti server nauÄi to sam, a ne da tražiÅ¡ od nekog. To i sam možeÅ¡ obrisati i napraviti ponovo.
btw. ne koristi moje nickove za samp :-*
pre 6 godina
BakiSAMP wrote on March 30, 2019, 11:39 am:
Znam da sam omasio temu, izvinjavam se, ali kada u ,,server" vidim da je rcon npr: 123 , i kad na serveru ukucam 123 izbaci mi jos jednu sifru da trazi, koja je ta sifra i gde mogu da je vidim? izvinjavam se zbog teme
To ti je rcon kod, njega mozes naci u skripti
pre 6 godina
Mugdim_Arnaut wrote on March 30, 2019, 1:09 pm:
To ti je rcon kod, njega mozes naci u skripti
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava