Zakačeno
Zaključano
Tražim GameMode #1
909,468
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 7 godina
Ime GameModa: Santos Arena
Vrsta GameModa: RP/RPG
Nesto da dodate (nije obavezno): Objavljenje ovde ali DL mu ne radi( http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=109360.msg701940#msg701940 )
Vrsta GameModa: RP/RPG
Nesto da dodate (nije obavezno): Objavljenje ovde ali DL mu ne radi( http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=109360.msg701940#msg701940 )
pre 7 godina
Ime GameModa:Bilo koji rp bez bugova, bilo bi pozeljno neki edit od SA ali da ga nema u "korisne skripte.."
Vrsta GameModa:Roleplay
Nesto da dodate(nije obavezno): Bilo koj sa kojim se odmah moze otvoriti server, da nema bugova i td..
Vrsta GameModa:Roleplay
Nesto da dodate(nije obavezno): Bilo koj sa kojim se odmah moze otvoriti server, da nema bugova i td..
pre 7 godina
Ime GameModa: //
Vrsta GameModa: //
Nesto da dodate (nije obavezno): Potreban mi je neki gamemod sa losijom optimizacijom radi testanja servera na linuxu.
Uglavnom, zelim znati koliko server moze 'trpiti' losu optimizaciju pre crashovanja/lagovanja itd.
Vrsta GameModa: //
Nesto da dodate (nije obavezno): Potreban mi je neki gamemod sa losijom optimizacijom radi testanja servera na linuxu.
Uglavnom, zelim znati koliko server moze 'trpiti' losu optimizaciju pre crashovanja/lagovanja itd.
pre 7 godina
Ime GameModa: Pa meni ne treba bas mod nego treba mi ono kao de pise nova godina gore i de odbrojava kao
Vrsta GameModa: Nema
Nesto da dodate (nije obavezno): Pa eto ako neko zna nekako to ubacit
pre 7 godina
Su1ki wrote on December 19, 2018, 11:19 am:
Ime GameModa: Pa meni ne treba bas mod nego treba mi ono kao de pise nova godina gore i de odbrojava kao
@#! ʀᴜꜱᴋɪ_ꜱᴀɴᴄʜᴇᴢ trazi na Razgovaranje u vezi Pawna pomoc, ako treba ja cu ti pomoci 😄
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava