Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zakačeno Zaključano

Tražim GameMode #1

pre 8 godina
909,602
pregleda
7,743
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
THOR
Made Man
pre 7 godina
Ime GameModa: CroHerze
Vrsta GameModa: FR/DM/RP
Nesto da dodate (nije obavezno): Treba mi novija verzija FR i DM sa ch .. a rp isto samo da rade modovi MOLIM VAS HITNOO
Srdjan123
Enforcer
pre 7 godina
Ime GameModa: Los bALKAN

Vrsta GameModa: rpg/dm

Nesto da dodate (nije obavezno): ako neko ima platio bih nebitna je verzija placam velike pare
StefanSkripter
Enforcer
pre 7 godina
Ime GameModa: Neki GM koji ima mysql.
Vrsta GameModa: RP/RPG nije bitno
Nesto da dodate (nije obavezno): trazim gamemode da ima mysql to jest kao imerium gaming imperium_gaming.sql ali da nije mod Zenolo ili Imperium Gaming
.:Mahir:.
Hustler
pre 7 godina
Ime GameModa: neki dobar edit underpointa ili neki drugi mod za pocetnike
Vrsta GameModa: svejedno
Nesto da dodate (nije obavezno): hocu da se ucim na nekom modu ne da je underpoint bas ali edit up-a ili neki drugi dobar za pocetnike
Roby Maper
OG Legend
pre 7 godina
.:Mahir:. wrote on February 9, 2018, 7:35 pm:
Ime GameModa: neki dobar edit underpointa ili neki drugi mod za pocetnike
Vrsta GameModa: svejedno
Nesto da dodate (nije obavezno): hocu da se ucim na nekom modu ne da je underpoint bas ali edit up-a ili neki drugi dobar za pocetnike
Ovaj ti je dobar ako si pocetnik nema bugova pogledaj http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=102919.0
Hustler
pre 7 godina
Ime GameModa: treba mi neki dobar edit skill arene bez mnogo velikih bugova (ne pisite nema modova bez bugova napisao sam bez mnogo velikih bugova)
Vrsta GameModa: RPG
Nesto da dodate (nije obavezno): treba mi dobar edit skill arene hitno je
RoX123
Street Runner
pre 7 godina
Ime GameModa: Ne mod, nego bazu Imperium GameMode-a

Vrsta GameModa: //

Nesto da dodate (nije obavezno): Tražim bazu Imperium moda, ( ovog Å¡to je muma objavio ), jer iz nekog razloga ovu Å¡to se nalazi u modu nemogu importovat, a i vjerovatno je prazna jer joj je veličina samo 5kb, ako neko ima orginalnu nek poÅ¡alje 😄
Maclane
Shot Caller
pre 7 godina
RoX123 wrote on February 11, 2018, 2:03 am:
Ime GameModa: Ne mod, nego bazu Imperium GameMode-a

Nesto da dodate (nije obavezno): Tražim bazu Imperium moda, ( ovog Å¡to je muma objavio ), jer iz nekog razloga ovu Å¡to se nalazi u modu nemogu importovat, a i vjerovatno je prazna jer joj je veličina samo 5kb, ako neko ima orginalnu nek poÅ¡alje 😄

Objavio sam project Zenolo pa uzmi tu pa edituj
RoX123
Street Runner
pre 7 godina
Maclane wrote on February 11, 2018, 2:04 am:
Objavio sam project Zenolo pa uzmi tu pa edituj

A uzimao sam ali iz nekog razloga neće da kreira account u nju nakon registracije, no učitava normalno.. Vjerovatno sam ja neÅ¡to uje*ao 😄
Maclane
Shot Caller
pre 7 godina
RoX123 wrote on February 11, 2018, 2:10 am:
A uzimao sam ali iz nekog razloga neće da kreira account u nju nakon registracije, no učitava normalno.. Vjerovatno sam ja neÅ¡to uje*ao 😄

Nije fazon da dobijete sve na gotovo
THOR
Made Man
pre 7 godina
Ime GameModa: Croherze
Vrsta GameModa:FR/DM
Nesto za dosati:ako ko ima link neki od ova dva moda DM I FR nek da Bio bi mu mnogo zahvalan
Nodze
Underboss
3
pre 7 godina
Ime GameModa: Nova Kuca

Nesto da dodate (nije obavezno): Imali neko novu verziju Nove kuce, ne ove starije, neg ovo sto objavljuju, pa nisam uspeo da skinem, a treba mi
Hustler
pre 7 godina
Nodze wrote on February 12, 2018, 9:02 am:
Ime GameModa: Nova Kuca

Nesto da dodate (nije obavezno): Imali neko novu verziju Nove kuce, ne ove starije, neg ovo sto objavljuju, pa nisam uspeo da skinem, a treba mi

nadam se da je ovo taj 😄
https://www.sendspace.com/file/0db1oj
staimajos
Rookie
pre 7 godina
Skinuo sam COA mod odavde sa zajednice. Link ovde

Medjutim kada importujem bazu.sql , izbacuje mi error. Jel ima neko ovaj mod ili drugu databazu?
Maclane
Shot Caller
pre 7 godina
staimajos wrote on February 12, 2018, 3:33 pm:
Skinuo sam COA mod odavde sa zajednice. Link ovde

Medjutim kada importujem bazu.sql , izbacuje mi error. Jel ima neko ovaj mod ili drugu databazu?

Posalji mi sliku errora u PM

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava