Naziv:Spotify ogc
Izvorni (Skripter): Nodze
Slike:https://ibb.co/album/6J6hpz
Skripter: Nodze
Download: Link povučen na zahtjev vlasnika
Scan: https://www.virustotal.com/gui/url/a7bb62a42950d12c2d26dd055deac4b41160bff11d3fc0a131ce475d7c3e1792?nocache=1
Dodatno:Izbaceni exe fajlovi da ne bih prikazivalo virus.
Pawno koristen 3.10.4 jer i on je izbacen ostavio sam samo include.
Mod je iz 2018, nesto pokusao radit srediti al nista od toga, mod ima lijepi sistemcica poput pubg, event, sladoledar, radar, naftne platforme, hangari za oruzje drogu, unikatni poslovi, i mnogo mnogo toga otkrijte sami jer samo mi se nije dalo slikat, nadam se da ce nekome posluziti ovaj GM.
Spotify v1.5.0 since 2020
1,378
1,378
pregleda
19
19
iamcoaDe wrote on November 17, 2025, 3:08 pm:
Lep edit Indiga brat samo si trebao promenit td. Pohvala 😘
Ja sam i ubacio te td-ove jer su mi vlasnici tražili 😆
A ovo je edit ja mislim Ath kad je ovo započeto 2018 a prije 5 dana ušao da ponovo nešto pokrenem al ništa od tog i završi ovdje da ne kupi prašinu.
pre 2 meseca
Shakur. wrote on November 18, 2025, 6:02 pm:
Lijep mod, svidja mi se
Nije sve ni slikano, ima mnogo toga se krije u modu
Plus skripta u modules je prebačena
Nisam imao kad definicije prebacit u Enum, uglavnom kome se da neka radi
Drugo pawno ako ima volju neka prebaci na ysi 5x
Bagovi nisam siguran al moguće da ima
Npr sladoled radar miješa Id-Eve
To sam i ostavio nisam htjeo da fixam
Zbog djece neke
Bug sa crnim vozilom
Uglavnom mod je radjen zadnji put 2020
I skoro počeo nešto winter ubacio nije bio , odustanem i završi mod ovdje
Srećno tko htjedne Radit dalje
pre 2 meseca
Nodze wrote on November 19, 2025, 11:22 pm:
Nije sve ni slikano, ima mnogo toga se krije u modu
Zbog djece neke
Bug sa crnim vozilom
Zbog djece neke
Bug sa crnim vozilom
Tesko da ce iko hteti da cacka necije nedovrseno maslo. Boga pitaj sta ima u modu i kako i sta. Ne kazem da si skarabudzio, nego si uradio po tvome kako znas i ti najbolje zns dokle si stigao i kako sta. Treba pola meseca da se analizira nedovrsena masla. A za pola meseca uradim od nule 40% gamemoda basic roleplay, npr... Tako da, ne vidim poentu objavljivati nedovrsene radove, s time da ni sam ne znas sta nije dovrseno i kako i dokle. Kad se programira nesto, uvek se radi dokumentacija propratna, projekti, changelog. Nemoj me shvaitit pogresno, ali to je tako fakultetski i strucno.
Parfraziracu, bagovi mozda ima, nisam siguran, npr sladoled, to sma ostavio zbog dece neke, pa sto si onda objavio mod, ne razumem? Razumeo bih da je zavrsen skroz, pa napravis bug neki s register/loginom, ali ovako nemam mi poente. Opet kazem, nemoj me pogresno i ruzno shvatiti. Sve najbolje!
pre 2 meseca
Dragi wrote on November 19, 2025, 11:40 pm:
Tesko da ce iko hteti da cacka necije nedovrseno maslo. Boga pitaj sta ima u modu i kako i sta. Ne kazem da si skarabudzio, nego si uradio po tvome kako znas i ti najbolje zns dokle si stigao i kako sta. Treba pola meseca da se analizira nedovrsena masla. A za pola meseca uradim od nule 40% gamemoda basic roleplay, npr... Tako da, ne vidim poentu objavljivati nedovrsene radove, s time da ni sam ne znas sta nije dovrseno i kako i dokle. Kad se programira nesto, uvek se radi dokumentacija propratna, projekti, changelog. Nemoj me shvaitit pogresno, ali to je tako fakultetski i strucno.
Parfraziracu, bagovi mozda ima, nisam siguran, npr sladoled, to sma ostavio zbog dece neke, pa sto si onda objavio mod, ne razumem? Razumeo bih da je zavrsen skroz, pa napravis bug neki s register/loginom, ali ovako nemam mi poente. Opet kazem, nemoj me pogresno i ruzno shvatiti. Sve najbolje!
A jesi ga srocio, svaka ti k'a u Njegosa!
btw da se nadovezem na post o samom serveru. Nekom ce posluziti, to stoji. Imalo ko zna dovrsice zapocet posao. Vjerujem da postavljanjem ovog gm-a nece nista promeniti ono sto vec jest, i da se ovaj mod nece ucestalno (realno) koristiti kao neka 'budzotina' za nesto dalje. Takodje pohvale za tvoj trud i zalaganje koje si izneo pred nekolicinu skriptera. Sve u svemu fino je! 👍
pre 2 meseca
#leivyz wrote on November 20, 2025, 6:45 am:
A jesi ga srocio, svaka ti k'a u Njegosa!
btw da se nadovezem na post o samom serveru. Nekom ce posluziti, to stoji. Imalo ko zna dovrsice zapocet posao. Vjerujem da postavljanjem ovog gm-a nece nista promeniti ono sto vec jest, i da se ovaj mod nece ucestalno (realno) koristiti kao neka 'budzotina' za nesto dalje. Takodje pohvale za tvoj trud i zalaganje koje si izneo pred nekolicinu skriptera. Sve u svemu fino je! 👍
Bog te nagradio. 🙂 Naravno, slazem se da ce nekome posluziti za nesto i da se moze dovrsiti zapoceto, ne osporavam. 🙂
Takodje, jos jednom zelim napomenuti da se clan Nodze ne uvredi zbog moje poruke gore i da ne misli vidi ovog samo zna da kudi, neko nesto objavi free i slicno. To sve stoji i zaista ja cenim to sto si objavio i uradio i cestitam na trudu, bilo kakvom.
pre 2 meseca
Al ga znate srat i piskarat za k***c , decko objsvi svoj mod , svoj kod i ne trazi nista za uzvrat vi se nadjete pametovat koe kako sta fakultetski il ne fakultetski odradio.
Ps: Decko je sam napisao da je mod iz 2020te zadnje radjen i kako se ne seca bagova i nabrojo neke koje se sigurno seca da ima , i dodao kako na modu vise nista nie radjeno i dae ovde objavljen, a ja tebe pitan sad jel se secas sto si radio 12.novembra.2020te u 12h i 46min ?
Manite me tih glpsti , ako nemate nista pozitivno za rec il pisete samo da skupljate postove nie ovo forum za to a niti tema .. cudite se sto ljudi odlaze i ne zele da postuju svoje radove ovdje jer bivaju popljuvani i ismejavani od uvek iste nekolicine
Pohvale za trud, mod izgleda bomba ovako na prvu , testat cu pa javim neke dojmove <3 hvala drug i sretno dalje
Ps: Decko je sam napisao da je mod iz 2020te zadnje radjen i kako se ne seca bagova i nabrojo neke koje se sigurno seca da ima , i dodao kako na modu vise nista nie radjeno i dae ovde objavljen, a ja tebe pitan sad jel se secas sto si radio 12.novembra.2020te u 12h i 46min ?
Manite me tih glpsti , ako nemate nista pozitivno za rec il pisete samo da skupljate postove nie ovo forum za to a niti tema .. cudite se sto ljudi odlaze i ne zele da postuju svoje radove ovdje jer bivaju popljuvani i ismejavani od uvek iste nekolicine
Pohvale za trud, mod izgleda bomba ovako na prvu , testat cu pa javim neke dojmove <3 hvala drug i sretno dalje
pre 2 meseca
Dragi wrote on November 20, 2025, 12:01 pm:
Bog te nagradio. 🙂 Naravno, slazem se da ce nekome posluziti za nesto i da se moze dovrsiti zapoceto, ne osporavam. 🙂
Takodje, jos jednom zelim napomenuti da se clan Nodze ne uvredi zbog moje poruke gore i da ne misli vidi ovog samo zna da kudi, neko nesto objavi free i slicno. To sve stoji i zaista ja cenim to sto si objavio i uradio i cestitam na trudu, bilo kakvom.
Bata ja sam OS skripter
Tako da ne smetaju mi nikakve kritike
😉
🙂 Ima ono gledam mnogo mnogo je stiglo novo ysi 5x
Gledam OMP
Itd Itd, neka me volja opet povukla za Sampom, krenem nešto fixam dodajem , kad sagledam trošim dzaba vrijeme, ubio volju i objavim ovdje , treba korak dalje ipak ja sam lik koji djete ima helou nije vise ovo za mene 🙂
pre 2 meseca
Danny97 wrote on November 20, 2025, 3:51 pm:
Al ga znate srat i piskarat za k***c , decko objsvi svoj mod , svoj kod i ne trazi nista za uzvrat vi se nadjete pametovat koe kako sta fakultetski il ne fakultetski odradio.
Hvala ti na razumjevanju 🔥 😎
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava