- Nova Kuca - 1.7.1 ( Trenutan mod )
12,291
pregleda
33
Doxara wrote on August 22, 2019, 3:14 pm:
Ne razumem zbog cega? Amer koristi ovaj mod ima 50/50 , nekad nije sve u modu , vec u zabavi . Ti ne razumes to skroz.
Objavio sam mod, zbog nekih privatnih stvari. I razumem da shvata ovo kao humor,ne brini.
Objavio sam mod, zbog nekih privatnih stvari. I razumem da shvata ovo kao humor,ne brini.
Jao kako je zabavno uniÅ¡tavati ovo malo Å¡to je ostalo od SA-MP scene RPG serverom gde igraju deÄica zbog FREE VIPa, lake pozicije, 10 miliona i 10 levela.
pre 6 godina
Osamu Dazai wrote on August 22, 2019, 3:07 pm:
Zanimljiv deÄko kad ocenjuje najnebitnije stvari u modu, jel si ti svestan da evo LSRP na primer uopÅ¡te nema mape i tdove?
To znaÄi da je loÅ¡?
To znaÄi da je loÅ¡?
Nisi razumio ja sam rekao 5 ocjena za kreativnost(TD i mapa) da je odradio nekoliko sistema bilo bi ostalih 5, ljudi su razliÄiti svako ima svoje miÅ¡ljenje...
pre 6 godina
☆ ᔕTIᑎG ☆ wrote on August 22, 2019, 3:25 pm:
Nisi razumio ja sam rekao 5 ocjena za kreativnost(TD i mapa) da je odradio nekoliko sistema bilo bi ostalih 5, ljudi su razliÄiti svako ima svoje miÅ¡ljenje...
Ma razumem te, uz tebe smo, izdrži!
Edit: Veoma su kreativni kada koriste mape sa interneta!
pre 6 godina
Jako zabavno da objavis mod tudji, da sam ja imao vremena i da nisam imo praksu pre podne vi nikada nebi bili na nk.
pre 6 godina
zlaja95 wrote on August 22, 2019, 3:37 pm:
Slozio bih se stobom.
@Amci kid mali zna doci i bacati kola po serverima al imam ip pa da vidim dokle ces!
@Amci kid mali zna doci i bacati kola po serverima al imam ip pa da vidim dokle ces!
ja nisam baco auta ko 1 moja ip adressa nikad neces naci i nije ta ip adresa i ja sam uvjek bio konektovan na panel i zat ne mos nac <3 idi nekom drugom net obaraj mozda je to bio wonder <3
pre 6 godina
Amci wrote on August 22, 2019, 4:22 pm:
ja nisam baco auta ko 1 moja ip adressa nikad neces naci i nije ta ip adresa i ja sam uvjek bio konektovan na panel i zat ne mos nac <3 idi nekom drugom net obaraj mozda je to bio wonder <3
Nisi vise na gP 😄 poz
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava