Zaključano
Marlboro RolePlay v3.0.0 by Boris
12,577
pregleda
52
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 8 godina
Steta za mod igrao sam na MR cim se otvorio,znam kolko je Boris radio.Mod je ekstra i vidim zale se sto je u SF sta ima veze sto je u SF rekord je bio odlican za srv samo kasnije bagovi veliki i staff i raspao se srv.Inace mod je vrh uradjen.Sve pohvale.
pre 8 godina
Dule_Pacov wrote on September 27, 2017, 9:44 pm:
Steta za mod igrao sam na MR cim se otvorio,znam kolko je Boris radio.Mod je ekstra i vidim zale se sto je u SF sta ima veze sto je u SF rekord je bio odlican za srv samo kasnije bagovi veliki i staff i raspao se srv.Inace mod je vrh uradjen.Sve pohvale.
Nije bilo nikakvih velikih bagova na modu nit ih ima sada, vec je problem sto je bilo potrebno malo doradit mod, imalo je dosta jos cmd da se odradi i tako to...
pre 8 godina
#Quinn wrote on September 27, 2017, 9:44 pm:
Nije bilo nikakvih velikih bagova na modu nit ih ima sada, vec je problem sto je bilo potrebno malo doradit mod, imalo je dosta jos cmd da se odradi i tako to...
Nije bilo bas velikih al je bio problem za igru posle 2 dana,znam igrao sam tamo.Takodje nije ni doradjen tu stoji naravno al bilo je problema.Al kako god ko zna da radi na modu moze da ga uradi ekstra.
pre 8 godina
Tosic ツ wrote on September 27, 2017, 2:22 pm:
Koliko izvikan mod a nista posebno. Svaka cast sto je od 0 🙂
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava