Zaključano

Marlboro RolePlay v3.0.0 by Boris

Započeo Kulos Drat
pre 8 godina
12,577
pregleda
52
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Veloxy
Underboss
pre 8 godina
U najavi Otvaranje ''Velikih'' Servera
Kakashii ➊
Enforcer
pre 8 godina
Svaka cast momci zao mi je malboro-a propao je nadam se da cemo jednog dana otvoriti opet  😢 😉
Kima_FanTure
Shot Caller
pre 8 godina
Ajmo sad svi otvaraj server 😄
Svaka cast da mod ulozen je trud u njemu 😄
Linsco
Underboss
pre 8 godina
Mod prejak samo je najveci problem zato sto je radnja u SF inace da je u LS uspeo bi 😄
SejnurHD
OG Legend
pre 8 godina
Odlican mod, lagano iz sf-a prebacis u lv ili ls. :3
DeitY
Shot Caller
pre 8 godina
jbg, steta..
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 8 godina
Lijep mod. 🙂
Karlo_Burn
Shot Caller
pre 8 godina
Ode moje mape hah 😂 Spica inc od moda 😋
Dule_Pacov
Hustler
pre 8 godina
Steta za mod igrao sam na MR cim se otvorio,znam kolko je Boris radio.Mod je ekstra i vidim zale se sto je u SF sta ima veze sto je u SF rekord je bio odlican za srv samo kasnije bagovi veliki i staff i raspao se srv.Inace mod je vrh uradjen.Sve pohvale.
Karlo_Burn
Shot Caller
pre 8 godina
Dule_Pacov wrote on September 27, 2017, 9:44 pm:
Steta za mod igrao sam na MR cim se otvorio,znam kolko je Boris radio.Mod je ekstra i vidim zale se sto je u SF sta ima veze sto je u SF rekord je bio odlican za srv samo kasnije bagovi veliki i staff i raspao se srv.Inace mod je vrh uradjen.Sve pohvale.

Nije bilo nikakvih velikih bagova na modu nit ih ima sada, vec je problem sto je bilo potrebno malo doradit mod, imalo je dosta jos cmd da se odradi i tako to...
Dule_Pacov
Hustler
pre 8 godina
#Quinn wrote on September 27, 2017, 9:44 pm:

Nije bilo nikakvih velikih bagova na modu nit ih ima sada, vec je problem sto je bilo potrebno malo doradit mod, imalo je dosta jos cmd da se odradi i tako to...

Nije bilo bas velikih al je bio problem za igru posle 2 dana,znam igrao sam tamo.Takodje nije ni doradjen tu stoji naravno al bilo je problema.Al kako god ko zna da radi na modu moze da ga uradi ekstra.
Johhny_Carter
Hustler
pre 8 godina
Tosic ツ wrote on September 27, 2017, 2:22 pm:
Koliko izvikan mod a nista posebno. Svaka cast sto je od 0 🙂
Kulos Drat
Rookie
pre 8 godina
mliksi wrote on September 27, 2017, 1:44 pm:
dobar dobar  🙄

Zar ne?  😐
Maranello1312
Enforcer
pre 8 godina
Svaka cast skripterima 😄
xKristijan
Kingpin
pre 8 godina
Odlican mod, pohvale Borisu

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava