Moj najveći projekat dosada, Los Balkan RPG/DM 0.8.5 (verzija do prije update-a). Projekat raÄ‘en od 5 mjeseca 2011 godine, i sada priveden kraju. Dakle, sve je uraÄ‘eno kao i na skripti Los Balkana, Äak su i boje iste. (Iznimka za neke AdmWarnove koje izbacuju komande koje se Äešće koriste, su zbog ubijanja crvene boje u oÄima, ublažene zelenom). Dakle ovaj moj GameMode je nastao od skripte, i dakle od toga sam poÄeo, i doÅ¡ao do LB-a. Dakle GM je 100% editan, dosta bugova rijeÅ¡eno. Dakle, ovo mi je treći GM dosada, i definitivno najbolji. Na kraju ovog paragrafa, želim da se zahvalim ovoj zajednici jer me mnogo toga nauÄila i sigurno ne bih otvarao ovu temu da nije bilo tutoriala na balkan-sampu.
Skripteri: Benjamin Fajich aka Uciha(Sasuke)
Biznisi
Dakle biznisi kao na LB su urađeniBanka
Ammo
Restorani
Ostalo

Organizacije
Police Department
Yakuza Mafia
La Cosa Nostra
Grove Street Families
Ballas Gangster Family
Hitman Agency
Poslovi
Dakle poslovi su svi isti kao i na LB, samo je još dodan posao "Lažni policajac"

Kuće
Dakle, kuća na serveru trenutno nema, ali imate u folderu GM-a, u Scriptfilesu, GarHouse, sa urađenih 99 kuća, samo ih trebate ubaciti u GM, a ja za to trenutno nemam vremena...
Svi ostali sistemi
Chat

Count sa mogućnošću odbrojavanja od 3 do 20

(Dodatak)Naskriptan Äitav deagle event

Svi skriptani eventi koji su bili na LB(sanchez, dakar, forest, district...)

Login

/jobhelp || /orghelp za sve poslove i organizacije

(Dodatak) /Promo komanda

Kompletan Dok sistem

Area sistem

(Dodatak) Admin baza, gdje se admini na sastancima mogu sakupljati

/report sistem

(Dodatak) Kada kupite sat, i utipkate /time

Warn, tj. unwarn sistem
(Dodatak) Vehs komanda

Kompletan stats sistem dakle sa riješenim levelima, respektima, respekte dobijate nakon 30 minuta, a ne svaki sat, i u statsu imate minuta do place, imate nadolazeca placa, skill...

NAPOMENA: Svaki sistem, ili bilo Å¡ta Å¡to ispred sebe ima (Dodatak), znaÄi da nije bilo na LB, nego sam ja to dodao.
Na kraju, važno je spomena, skripta ima SAMO 2 warninga, koja od silnog umora više ne znam riješit, no ne predstavljaju nikakav problem.
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Los Balkan\Los Balkan\gamemodes\LosBalkan.pwn(21059) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "final_speed_int"
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Los Balkan\Los Balkan\gamemodes\LosBalkan.pwn(21053) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "speed_string"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
2 Warnings.Skripta sadrži 47090 redova, i za one koji žele znati više, bit će upaljen moj kućni server.
Komentari?