Kako se ova kapija otvara? o.O
http://www.zaslike.com/files/x8tpkerxhku6l3wcuxz2.png
edit: gdje je salon vozila o.O?
Zaključano
[GM]EuroGaming RolePlay v4.2.5
47,751
pregleda
252
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 13 godina
napises ime baze u kojoj si, ili g1, g2, g3, kapijav1, kapijav2, mehr, meh1, kapija56, kapija586, sc, ka, jk, opendd, opendev, gateopen, go, otvori, gates....
ja sam samo to pronaso u modu za vrata
EDIT: Ovo nije posljednja verzija, ovdje pise da je 4.2.5 kao o ubiti je neka sasvim deseta, na mod je nabacano previse onih ulicnih lampi, i previse drveca, cijeli ls je ko jedan veliki reflektor koliko lampi ima, svakih pola metra je jedna, o palmama i drvecu opcenito da ne pricam koliko ih je nabacano...onaj bufalo u salonu je od TIM-a i nemoze se kupiti, poslovi su zbugani, autoskola je koma, svaki drugi-treci pickup malo pokaze pa nestane....itd.
ja sam samo to pronaso u modu za vrata
EDIT: Ovo nije posljednja verzija, ovdje pise da je 4.2.5 kao o ubiti je neka sasvim deseta, na mod je nabacano previse onih ulicnih lampi, i previse drveca, cijeli ls je ko jedan veliki reflektor koliko lampi ima, svakih pola metra je jedna, o palmama i drvecu opcenito da ne pricam koliko ih je nabacano...onaj bufalo u salonu je od TIM-a i nemoze se kupiti, poslovi su zbugani, autoskola je koma, svaki drugi-treci pickup malo pokaze pa nestane....itd.
pre 13 godina
jel mi mozes reci koje se kapije otvaraju sa komandama /kapija586 i /kapijav1 ?
test sam mod super je 10/10
test sam mod super je 10/10
pre 13 godina
Pozdrav , mod je 10/10 stvarno je cool mod i pitanje jedno vidim da na ulicama i parkinzima ima mnogo auta od drzave kako mogu ja njih da sklonim neke odande a neke da stavim na prodaju. Jedino to ? ? ?? ? ? ? ? ? 🙂 😉 😮
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava