Eo sve sam popravio i compile i u server.cfg sam stavio gamemode0 XDRIVE-RP i nemoze ucitat gamemode XDRIVE-RP.amx error cant load file....
Moze neko stavit cjeli folder plss bio bih jako zahvalan 😄
Zaključano
[GM] XDrive 10.2010
12,952
pregleda
82
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
pre 14 godina
Dr.Ivex → ♫ wrote on October 8, 2011, 10:09 am:
zato jer prckas po bazi 😛P ... btw bas sad malo gledam taj mod .. pa jbt ovo je starije nego sto sam mislio .. .cak se ni vozila ne spremaju u bazu, ni org itd ..nema onog systema prijavnica i poslodavaca , bizeva .. nis ... jbg decki da sam mogo nac nes bolje stavio bi al nema grrrr
imas jos neki extra mod?
pre 14 godina
mod ti je beton sam probao sam ti klepit onaj stats /stats da ubacim u svoj mod
al nemoze jesi ti ono iskriptao po tutorijalu nekom !!😕 bio bi zahvalan kad bi mi dao taj tut da napravim jer stvarno je nemoguce!!
ps :
dali rade radare na modu msm /radarpostavi !
al nemoze jesi ti ono iskriptao po tutorijalu nekom !!😕 bio bi zahvalan kad bi mi dao taj tut da napravim jer stvarno je nemoguce!!
ps :
pre 14 godina
Aldin Begovic wrote on October 26, 2011, 10:52 pm:
ps :
ps :
ne vjerujem da je on radio po nekim tutorijalima, jer je on odlican skirpter...
ON: zasto mi pise kad idem /makeleader ID ID_ORGANIZACIJE "Nevazeca banda/organizacija!"
pre 14 godina
Medis wrote on October 27, 2011, 10:16 pm:
Daj nam download link od cijelog GM-a ne samo pawno i amx. jer mi se sve zbuga plz
skini afrika mod i tamo prebaci u mapu gamemode...
pre 14 godina
Medis wrote on October 28, 2011, 9:12 am:
Znam ali ne rade komande a i afrika ima MySqol
pa ne rade ti jer nije on sve dovrsio sta je naveo, i xdrive isto ima mysql...
pre 14 godina
Zar je tak tesko napraviti mapu moje_stvari (tak nekak) inace naravno nece radit jer nema di spremat ... uz malo truda nece biti bedastih pitanja ko sto sad tu citam ... i makefaction mi se cini da radi al kod toga treba upisati team, skinove i naziv ... znaci /makefaction (team) (skinovi ) (naziv toga ) ... btw nema mysql nego sqlite ... razlicito je to 😄
pre 14 godina
|URP| KombinatoR wrote on October 26, 2011, 10:52 pm:
ps :
ps :
ne vjerujem da je on radio po nekim tutorijalima, jer je on odlican skirpter...
ON: zasto mi pise kad idem /makeleader ID ID_ORGANIZACIJE "Nevazeca banda/organizacija!"
Ja pokusao prekopirat al nemoguce nemoze nikako !!
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava