Zaključano
[GM] XDrive 10.2010
12,953
pregleda
82
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
BOZE 7.3/10 pa valjda imas SAMP SERVER file u kompu -.-
Au Ivex brate SVAKA CAST nemam komentara... Totalno si najjaci 😄
Samo sto kad ga compilujem pokazuje mi ovaj warning
Reda nema (7556) niti ima strtok bilo gde u scripti... HELP? 😄
Au Ivex brate SVAKA CAST nemam komentara... Totalno si najjaci 😄
Samo sto kad ga compilujem pokazuje mi ovaj warning
D:\komp\games\server\gamemodes\aubrate.pwn(7556) : warning 203: symbol is never used: "strtok"Reda nema (7556) niti ima strtok bilo gde u scripti... HELP? 😄
pre 14 godina
Moze neko stavit link meni ovaj ne radi 😮
EDIT:Skinuo sam nekako ne treba vise mod je super
EDIT:Skinuo sam nekako ne treba vise mod je super
pre 14 godina
Ja sam sebi dao admina 1338 kucam /makeleader nisam autorizovan kucam /ah neizbaci mi komande kucam /a nece
pre 14 godina
Sve pohvale 🙂 svaka cast za dinamicnost ...
sistem sacuvavanja veliki Respekt od mene 🙂 sve pohvale ,
zao mi je sto se odrice skriptanja tako dobar skripter
sistem sacuvavanja veliki Respekt od mene 🙂 sve pohvale ,
zao mi je sto se odrice skriptanja tako dobar skripter
pre 14 godina
Odlican je opis i sve je odlicno i zao mi je sto odlazis jer vidim da si odlican skripter i imas odlicne ideje te bi vjerujem svaki server uz tebe opstao naravno ako drugi nebi bili neke budale
pre 14 godina
Skines si SA-MP server odavdje: KLIK
I izbrises sve FilterScript-e i sve iz ScriptFiles-a i stavis mod u GameModes folder. Udjes u ScriptFiles folder i napravis mapu po imenu; moje_stvari. ( Bez ove tocke ) i odes u server.cfg nastimas si ime moda tamo, port koji koristis i to je to 😄D
Admina si dodas tako sto vidis rcon pass u server.cfg datoteci i udjes na server, ulogiras se i napises /rcon login PASSWORD i kada se ulogiras kao ADMIN upises /makeadmin 0 1338 i to je to ! Nezz sto je tu komplicirano, lol. pozz sretno . .
I izbrises sve FilterScript-e i sve iz ScriptFiles-a i stavis mod u GameModes folder. Udjes u ScriptFiles folder i napravis mapu po imenu; moje_stvari. ( Bez ove tocke ) i odes u server.cfg nastimas si ime moda tamo, port koji koristis i to je to 😄D
Admina si dodas tako sto vidis rcon pass u server.cfg datoteci i udjes na server, ulogiras se i napises /rcon login PASSWORD i kada se ulogiras kao ADMIN upises /makeadmin 0 1338 i to je to ! Nezz sto je tu komplicirano, lol. pozz sretno . .
pre 14 godina
W3DR4N wrote on October 21, 2011, 12:38 pm:
Imam error cannot read file "Dini"
Nemas inc dini.Skini i dodaj.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava