Zaključano
[GM] |FactionGame RolePlay V2.01|
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 14 godina
16,702
pregleda
74
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
Odsada nespemajte vise kao dobar GM steta sto je propao srv
Pisite jedino ako trebate nekakvu pomoc.
Pisite jedino ako trebate nekakvu pomoc.
pre 14 godina
Trebam pomoc .Vako kada kucam /veh id i spawnam auto i sjednem na njega pise /v buy tako sva auta sa /veh sto spawnam pise /v buy a i kad nesto ukucam sporo prikaze i neke /////////////////////////
////////////////////////
to mi bude na ekranu plavo jeli to tako treba ili ne evo slika pa vidite ako moze pomoc

Uploaded with ImageShack.us
////////////////////////
to mi bude na ekranu plavo jeli to tako treba ili ne evo slika pa vidite ako moze pomoc

pre 14 godina
nesa97 wrote on April 18, 2011, 8:54 am:
Trebam pomoc .Vako kada kucam /veh id i spawnam auto i sjednem na njega pise /v buy tako sva auta sa /veh sto spawnam pise /v buy a i kad nesto ukucam sporo prikaze i neke /////////////////////////
////////////////////////

////////////////////////

Ako otvaras preko kucnog servera sacekaj malo duze nestati ce,a ako preko hosta onda isto sacekas ali malo manje 😄
Nadam se da sam pomogao.
pre 14 godina
Kao sto sam vec rekao
Stavio sam komplet svoj server na Balkan Samp Forum i kod mene sve savrseno radi, jer koristim apsolutno istu skriptu, znaci sve isto kao i kod vas, pa nemam nikakvih problema, sve sto se desava je DO VAS
Stavio sam komplet svoj server na Balkan Samp Forum i kod mene sve savrseno radi, jer koristim apsolutno istu skriptu, znaci sve isto kao i kod vas, pa nemam nikakvih problema, sve sto se desava je DO VAS
pre 14 godina
pa ako nisi mna ser eru vidjeo bizzove na prodaju logicno je da ih nema...uzmi iz starog faction-a csf-ove i kopiraj ih umjesto tih...promijeni u gamemodu koliko ih ima i tu je sva logika..ako vam vec drugacije ne radi 🙂
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava