Zaključano
[GM] |FactionGame RolePlay V2.01|
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 14 godina
16,707
pregleda
74
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
miki94 wrote on April 17, 2011, 7:32 pm:
Dali netko zna kako rijesiti taj error s JunkBusterom 😄
To nije error to je warning?!
pre 14 godina
Quote from April 17, 2011, 7:32 pm:
C:\Documents and Settings\Vujic\Desktop\FactionGame RP latest&final version By Snich_Falcone\gamemodes\FactionGame.pwn(18) : fatal error 100: cannot read from file: "JunkBuster"
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.Error i to fatal ☹️
pre 14 godina
miki94 wrote on April 17, 2011, 7:32 pm:
C:\Documents and Settings\Vujic\Desktop\FactionGame RP latest&final version By Snich_Falcone\gamemodes\FactionGame.pwn(18) : fatal error 100: cannot read from file: "JunkBuster"
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.Error i to fatal ☹️
Stavi samo noviji include...
pre 14 godina
mod je extra, ali imam porblme vi kazete da imaju /v buy auta, bizevi i kuce na srv ali kod mene na srv nema a i u scriptfiles/cfg /(cars,bizz) nema onih kordinata za auta i za bizeve i imena bize nego samo pise neke nule
Jel to neko nesto caprko prije postavljanja linka za download ili se potkrala greska?
Jel to neko nesto caprko prije postavljanja linka za download ili se potkrala greska?
pre 14 godina
Ovo je najaci Mod igro sam na serveru bio GM zao mi sto je propao ali tako je bilo sudjeno valjda a Snich nikad te necu zaboraviti jer si bio jedan od pozitivnih likova koje sam upoznao a i Najaci SKripter
pre 14 godina
Quote from April 17, 2011, 10:34 pm:
Ovo je najaci Mod igro sam na serveru bio GM zao mi sto je propao ali tako je bilo sudjeno valjda a Snich nikad te necu zaboraviti jer si bio jedan od pozitivnih likova koje sam upoznao a i Najaci SKripter
Hvala Predsjednice 😄
Sjecas se sazivanja parlamentarne skupstine, biranja lidera organizacija, biranja admina, gamemastera, imao si vlastitog vozaca na serveru 😄
hahaha ma sve u svemu lijepo nam bilo bgmi, a hvala ti sto si mi uvjek vjerovao, jer sam i ja tebi, malo te skola mucila, pa si neko vrijeme ostao neaktivan, ali nema veze... 😎 😁 😉
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava