Zaključano

[GM] |FactionGame RolePlay V2.01|

Započeo Obrisan korisnik
pre 14 godina
16,701
pregleda
74
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
N1n0
Made Man
pre 14 godina
Snich jbg, bas mi je bedak kad vidim ovako lose zavrsetke! 🤐
Tvoja stvar je sto stajes sa Skriptanjem, steta baciti to znanje, ali to je tvoja stvar i mozda je tako najbolje!
Skriptu nisam pogledao, ali verujem da je dobra.. 😉
BTW. Sretno u RL i uzivaj u zivotu!! 🙂
Dario_Choki
Shot Caller
pre 14 godina
Zao mi je sto ti je propao server.
Luis
Godfather
pre 14 godina
Mod je odlican.
Zao mi je sto odlazis.  😢
BiGStaR
Street Runner
pre 14 godina
Čitajući ovo stavljao sam se u tvoju poziciju, i ... uopšte mi nije bilo lako!
Veoma mi je žao šta se desilo sa serverom...
BTW mod je odličan i baš po mom ukusu...
Nikola I
Enforcer
pre 14 godina
Nemozes da se registrujes ukucas pass onda login i cuje se muzika ona i pojavis se nemozes da kucas nista ni auta nema ni nista bas.Ali svaka cast na trudu i zao mi je sto ti je server propao...
sampzone
Underboss
pre 14 godina
kada ti se stvori covjek sacekaj par sekundi pocece tutorijal i imaces RP pitanja i onda ce moci sve
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Nikola I wrote on April 17, 2011, 4:27 pm:
Nemozes da se registrujes ukucas pass onda login i cuje se muzika ona i pojavis se nemozes da kucas nista ni auta nema ni nista bas.Ali svaka cast na trudu i zao mi je sto ti je server propao...

Kao sto sam vec i naveo u mojoj Biografiji da FG nema uopce bugova, sve je do vas znaci, kod mene sve savrseno radi, bas kao sto je i radilo na Hostanom Serveru... Pozzz
Classico
Enforcer
pre 14 godina
Jbg rekao sam prevelika je konkurencija da bi uspio xD 😉
[Bp]D.N
Kingpin
pre 14 godina
Nikola I wrote on April 17, 2011, 4:27 pm:

Kao sto je rekao Anes,sve radi nema Bugova... !! cekaj 1 min i bice ok 😉
FlasHica
Kingpin
pre 14 godina
Lijepo uradjeno 🙂

Dario_Choki wrote on April 17, 2011, 7:46 am:
Zao mi je sto ti je propao server.

🙄

Nikola_Hawks wrote on April 17, 2011, 4:27 pm:

Kao sto je rekao Anes,sve radi nema Bugova... !! cekaj 1 min i bice ok 😉

i to je bug/greska/propust 😄
Mario_97so
Shot Caller
pre 14 godina
Snich...steta sto je propao server stvarno...mod je extra sve 10...ima bugova ali sve je resivo...hvala za GameMode
sampzone
Underboss
pre 14 godina
mozel mi neko objasniti kako da otvorim rampu kod burga i kako da otvorim rampu kod smecara ? a i koliko ima kuca i bizova za kupiti na modu i auta?
[Bp]D.N
Kingpin
pre 14 godina
sampzone wrote on April 17, 2011, 6:25 pm:
mozel mi neko objasniti kako da otvorim rampu kod burga i kako da otvorim rampu kod smecara ? a i koliko ima kuca i bizova za kupiti na modu i auta?

rampu kod burga otvaras sa /burg
miki94
Rookie
pre 14 godina
Pregledao sam mod predobar je svaka ti cast na trudu i steta sto si ga objavio bar po meni... i samo mi reci zasto mi javlja error za JunkBuster ??
Steta sto vam je propao server .
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
sampzone wrote on April 17, 2011, 6:25 pm:

Otvori malo skriptu, otvori malo oci, raspleti malo mozak, zasto za sitnicu pitas na Forum...
Kuca ima preko 100, auta ima preko 40 na prodaju, postoje 2 autosalona..

Rampa za smecara /smecar
Rampa za Automehanicara /automehanicar
Rampa za Kamiondziju /kamiondzija
Rampa za Burger /burg
Rampa za Carinu /carina (placas carinu)
Rampa od bande Faction Bikera /bikeri
Rampa od Honnor Crew /crew1  i   /crew2 (jer imaju 2 rampe)
Kapija od TEC-a /tec
Lift od TEC-a /gore

Jednostavno otvori skriptu , stisni CTRL+F i ukucaj "OnPlayerCommandText" (bez navodnih znakova naravno) i tu su ti osnovne komande..
Kacigu stavljas sa /kaciga a skidas sa /skinikacigu
Kad kupis masku u marketu ili kiosku,  kucanjem komande /maskon pojavljuje ti se maska na licu, /maskoff skida se sa lica...
Mnogo mnogo toga, mrsko mi pisat
Evente pokreces sa /eventi, zatim izabiras koji ces, kada izaberes event, igraci ti se pridruzuju sa /join...

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava