Zaključano

[GM] EuroGaming RolePlay | 2014 Version

Započeo Farkias
pre 11 godina
12,276
pregleda
92
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Hardwell92
Wheel Man
pre 11 godina
Svaka cast mod je perfektan.  😉
Edit: koji admin lvl najveci 1338 ili kako vec ili admin lvl 6-7 ?
Faris_Farkias
Godfather
pre 11 godina
Hardwell92 wrote on August 3, 2014, 8:08 pm:
Svaka cast mod je perfektan.  😉
Edit: koji admin lvl najveci 1338 ili kako vec ili admin lvl 6-7 ?

1338
Damjan_Nole
Enforcer
pre 11 godina
1340 je najveci admin znam ja 😄
Matorp
Underboss
pre 11 godina
e farki jel mi mozes dati komandu koja je da moze admin biti do 1 do 6 level i od 1337 do 1340? a ne ovo 500 600 700 level
vekiradler
Hustler
pre 11 godina
Odličan GM. Ima sve potrebno za jedan gm. Malo sam ga testao i sve radi odlično. Naravno svatko si još može malo doraditi i prilagoditi svojim potrebama ali već je sada spreman za korištenje. Po meni bi se mogli još doraditi poslovi da budu zanimljiviji i to je to. Desetka za GM jedan od najboljih objavljenih ovdje.
Hamza_Demirovic
Wheel Man
pre 11 godina
Izvinite.
Mozete mi pomoci, posto Faris nema vremena?
Problem:Ovako kad igrac izadje sa server nestane i njegovo vozilo  kad udje tu je, pa bi zele da tto sredi i kad se on izloga i uloga da mu bude tu ne da nestaje.
Sta treba da izbrisem ili dodam.?Hvala unapred.. (Probo sam sa Underpoint moda ali ne radi..) 🤐 🤐 🤐
Bandit
Rookie
pre 11 godina
Odlican Gamemod inace FarkiAS tvoji modovi su jako dobri!
od 1 do 10-10+
Matrix123
Rookie
pre 11 godina
Kako da dam nekom admina pise mi samo admin 1338 + rcon kako da napravim normalno kad si vlasnik da das admina onako /postaviadmina kakko da to napravim
Faris_Farkias
Godfather
pre 11 godina
Matrix123 wrote on August 6, 2014, 2:10 pm:
Kako da dam nekom admina pise mi samo admin 1338 + rcon kako da napravim normalno kad si vlasnik da das admina onako /postaviadmina kakko da to napravim

Ukini provjeru za Rcon. (Isplayeradmin)
Matrix123
Rookie
pre 11 godina
E izvini ali gde da nadjem tu komandu pod cemu je da mi se to vise ne desava to sa + rcon
struna
Enforcer
pre 11 godina
naÄ‘en bugic 🙂
MakaveliEX
Street Runner
pre 11 godina
Moze meni mala pomoc kada ubacim mod prekopiram ono u server.cfg restartujem srw ali on nece da radi nece da se upali da neko moze na njega da udje😕??
Matorp
Underboss
pre 11 godina
Jel ima VIP Sistem?
Faris_Farkias
Godfather
pre 11 godina
Mato RP wrote on August 9, 2014, 11:37 am:
Jel ima VIP Sistem?

Ne
Matorp
Underboss
pre 11 godina
A kako se kreira event ja tu nista ne razumjem nisti nemogu neznam pokrenuti event jel ima nekakav video o teme na youtube?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava