[GM] EuroGaming RolePlay | 2014 Version

Faris_Farkias Započeo Farkias
pre 11 godina
12,272
pregleda
92
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
[SC]Ledeni
Street Runner
pre 11 godina
Prejak mod ,nisi trebao objavljivati
[SC]Ledeni
Street Runner
pre 11 godina
Farkias jel mozes da mi das id boje ove kao zuta sto je skoro citav gm od nje i ako moze neko da mi da jos id crvene Hvala Unaprijed!.
Faris_Farkias
Godfather
pre 11 godina
davax wrote on July 30, 2014, 6:14 am:
Dobar mod ?
Jel ima savetune ?? i kako radi

Ima, samo parkiraš auto.
davax
Shot Caller
pre 11 godina
Ima, samo parkiraš auto.

nestane mi paintjob,.

i

kako maknut tuning ?
lav4ence
Underboss
pre 11 godina
Mod je odlican sve pohvale.interesuje me odakle da kupim alat za da mogu da pljackam banku
Faris_Farkias
Godfather
pre 11 godina
Quote from July 30, 2014, 4:57 pm:
Mod je odlican sve pohvale.interesuje me odakle da kupim alat za da mogu da pljackam banku

Nalazi se odmah pored moto salona, iza zgrade. Pogledaj malo 🙂
davax
Shot Caller
pre 11 godina
sredio sam

samo kucas /kupialat 

nije stavljeno da moras biti na mjestu

🙂
Prnarkov
Rookie
pre 11 godina
Sa koji Alat se pljacka banka?
Osman_Pandzic
Street Runner
pre 11 godina
Kad se registrujem jednom i drugi put kad ulazim pise mi pogresan passvord u cemu je problem ?
Faris_Farkias
Godfather
pre 11 godina
Spaha wrote on July 30, 2014, 6:48 pm:
Kad se registrujem jednom i drugi put kad ulazim pise mi pogresan passvord u cemu je problem ?

To se nikako mi nije dešavalo, još sam i server imao. Moguće da pogrešan password kucaš.
Joy Punisher
Made Man
pre 11 godina
Dobar mod
Vedadd
Underboss
pre 11 godina
Nije loš mod.
Hamza_Demirovic
Wheel Man
pre 11 godina
Farise, ima jedan problem kad stavljas mapu ili komandu moras da odbijes nesme da stoji uz zid tako receno.. Mora da se odbija na desnou stranu, ako ne odbijes izbacuje odma errore.  Npr.
//MERCATOR//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nesmije tkao mapa da stoji odma errore izbacuje..
new mercatorbeograd;
SetDynamicObjectMaterial(mercatorbeograd, 0, 10386, "mountainsfs", "ws_stonewall", 0);
////Mora ovako od zida da je odbijes brate msm da si me skonto.. To mi je problem, svaki put kad stavim mapu novu to dobije i moram je odbijat i sve je ok.. Ali oduzme mi mnogo vremena brate.:P? 
              new mercatorbeograd;
              mercatorbeograd = CreateDynamicObjectEx(19377,1318.521,-1384.953,8.711,0.000,0.000,270.107,500.000,500.000);
Osman_Pandzic
Street Runner
pre 11 godina
ukucam ja tacan pasvord ali mi se u scriptfiles u folderu korisnici pise ime i kad otvorim prazno sve nece nikako da se uloguje na server ☹️
Matorp
Underboss
pre 11 godina
Idem ga testat ali po odgovorima milism da je 20/20 (100/100)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava