Zaključano

[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version

Započeo Farkias
pre 12 godina
32,730
pregleda
290
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Sedin7
Street Runner
pre 12 godina
Neradi link :/
Mihajlo98
Godfather
pre 12 godina
Odlican GameMode 10/10 😛
Mirexyl
Rookie
pre 12 godina
Ne radi link :S
Mateo_Klisanin
Street Runner
pre 12 godina
Nesto nije u redu sa MEDIAFIRE , trebas da uploadas negdje drugdje , inace mod je odlican...
10/10
Dragank88
Street Runner
pre 12 godina
gde da skinem mode mediafire neradi nesto. moze neki link?
EuroGaming
Underboss
pre 12 godina
Ovako momci, molio bih sve koji koriste EG mod , da promjene ime servera jer dozovolu za ime EuroGaming nema niko. Posto vidim da neki debili otvaraju server sa EuroGaming imenom i modom. Posto vecina zna ali evo opet cu reci EuroGaming jos postoji i server jos radi. Za one koji zele posjetiti  IP : 91.121.21.54:7801
CH|pr0
Enforcer
pre 12 godina
jel ima WAR sistem ovaj srw?
Sky_Walker
Wheel Man
pre 12 godina
Da li moze download link Neradi Brate !
Vukasin
Made Man
pre 12 godina
Pa neverovatno . Dobar mod , sistemi kuca i ovih sranja UZAS , UZAS

Znaci koja jos buadala ce da pamti vlasnike kuca i IDOVE kuca da bi je prodo na /aprodajkucu . Neki PRO skripter nije uradio da se na labelu pokaze ID kuce -_- .. 

I jos jedna stvar /kreirajfirmu ,  znaci moram da budem tupadzija da pamtim id firme koju sam zadnju napravio da bi mi sve lepo funkcionisalo .. SRANJE MOD
Kroni
Underboss
pre 12 godina
Lazarevic wrote on January 2, 2014, 6:39 pm:

Znaci koja jos buadala ce da pamti vlasnike kuca i IDOVE kuca da bi je prodo na /aprodajkucu . Neki PRO skripter nije uradio da se na labelu pokaze ID kuce -_- .. 

I jos jedna stvar /kreirajfirmu ,  znaci moram da budem tupadzija da pamtim id firme koju sam zadnju napravio da bi mi sve lepo funkcionisalo .. MOD

za kuce mozes popravit obrises ih sve i onda dodas u scriptu da postavi i d kad ti postavis kucu i eto aj sam na pra kuca uradio tako ali treba dugo vremena da sve postavis -.-
Seek_
Street Runner
pre 12 godina
Download link ne radi, ali evo drugi 😄
http://www.mediafire.com/download/9i69ly9s5419b94/EGRP+v2.0.1+%C2%A9+2013+by+Farkias.rar
Faris_Farkias
Godfather
pre 12 godina
Lazarevic wrote on January 2, 2014, 6:39 pm:

I jos jedna stvar /kreirajfirmu ,  znaci moram da budem tupadzija da pamtim id firme koju sam zadnju napravio da bi mi sve lepo funkcionisalo .. MOD

Upucaj se.
Aux
Crime Lord
pre 12 godina
meni nece dwn link? izbaci mi samo mediafire ae uplaod pls na neki drugi
The_Razer_Xx
Shot Caller
pre 12 godina
Stariji mod ali odlican 10/10  😄
Gabrijel Topic
Rookie
pre 11 godina
Alo to je moj mod

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava