Zaključano
[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version
32,732
pregleda
290
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 12 godina
Brate hvala ti puno na ovome jos kad bih mogo ID ove od ostalkih poslova 😄 NPR Diler oruzjem Dzeparos kradljivac droge... ako ima toga Hvala ti puno 😘***
pre 12 godina
San Salvatore wrote on October 23, 2013, 3:13 pm:
Brate hvala ti puno na ovome jos kad bih mogo ID ove od ostalkih poslova 😄 NPR Diler oruzjem Dzeparos kradljivac droge... ako ima toga Hvala ti puno 😘***
odes u opstinu i zaposlis se i odes to crvenog kvadratica...
pre 12 godina
San Salvatore wrote on October 25, 2013, 3:07 pm:
Nzm de pokrece sverc The Vinci Family pomoc mala😕?
pre 12 godina
Farki mozes da mi posaljes broj u pawnu ili kako vec kako da promenim ime mafije ?? Please 😘* itd itd... Ili bilo ko samo da zna 😄
pre 12 godina
Komanda je /otvori meni radi a i mod ima dosta dobrih sistema i ova mapa BDT je bila RM na Extazy
pre 12 godina
Znaci rijetki su ko ti da izbacaju ovakav mod i kladim se da ce biti dosta njih koji ce edit ovaj mod tebi svaka cast od mene desetka cista
pre 12 godina
Ima bug,moze pomoc.ZnaÄi niÅ¡ta nisam dirao u pawnu,tek sam skinuo gm,otvorio sam korisnici i da vidim tvoju sifru od acca.PiÅ¡u neka deseta slova i brojevi pod password.Nije uopÅ¡te to ta Å¡ifra.I tako kad napravim novi account npr stavim sifru 123321 i kad opet nadjem svoj acc u korisnici opet nije ista sifra tamo i ovde.Pomoc?
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava