Zaključano

[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version

Započeo Farkias
pre 12 godina
32,732
pregleda
290
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
San Salvatore
Wheel Man
pre 12 godina
Brate hvala ti puno na ovome jos kad bih mogo ID ove od ostalkih poslova 😄 NPR Diler oruzjem Dzeparos kradljivac droge... ako ima toga Hvala ti puno 😘***
pre 12 godina
San Salvatore wrote on October 23, 2013, 3:13 pm:
Brate hvala ti puno na ovome jos kad bih mogo ID ove od ostalkih poslova 😄 NPR Diler oruzjem Dzeparos kradljivac droge... ako ima toga Hvala ti puno 😘***

odes u opstinu i zaposlis se i odes to crvenog kvadratica...
San Salvatore
Wheel Man
pre 12 godina
Nzm de pokrece sverc The Vinci Family pomoc mala😕?
nikolaaa16
Shot Caller
pre 12 godina
San Salvatore wrote on October 25, 2013, 3:07 pm:
Nzm de pokrece sverc The Vinci Family pomoc mala😕?
Sednes u kombi.Odes iza onih kutija,zavucen deo,iza baze i pise /sverc i tu samo.
San Salvatore
Wheel Man
pre 12 godina
Farki mozes da mi posaljes broj u pawnu ili kako vec kako da promenim ime mafije ?? Please 😘* itd itd... Ili bilo ko samo da zna 😄
MuamerC
Street Runner
pre 12 godina
Ja sam ga download ali nece da ujde nes nevalja!
Faris_Farkias
Godfather
pre 12 godina
Ako je radilo ovima prije vas, radit će i vama. Ja nisam ništa dirao, to je nešto do vas.
Matorp
Underboss
pre 12 godina
E a sto treba napisati da se otvori kapijau pred policijom?

(oprostite sto objavljam temu staru 10 dana ili kolko vec!)
Faris_Farkias
Godfather
pre 12 godina
(/otvori) koliko se sjećam komandi.
Matorp
Underboss
pre 12 godina
Pa kada napisem /otvori onda mi piÅ¡e da se otvara ali jedna je rampa dolje a druga dolje a ta druga je nekada gore sto treba uciniti jel tebi to radilo ili ne😕??
Will_Smith
Hustler
pre 12 godina
Komanda je /otvori meni radi a i mod ima dosta dobrih sistema i ova mapa BDT je bila RM na Extazy
Matorp
Underboss
pre 12 godina
ONDA nezanm sto nevalja!
Brat Stefan
Hustler
pre 12 godina
Znaci rijetki su ko ti da izbacaju ovakav mod i kladim se da ce biti dosta njih koji ce edit ovaj mod tebi svaka cast od mene desetka cista
Cosa.
Street Runner
pre 12 godina
Svaka cast, odlican je!  😁
NAM3
Wheel Man
pre 12 godina
Ima bug,moze pomoc.Znači ništa nisam dirao u pawnu,tek sam skinuo gm,otvorio sam korisnici i da vidim tvoju sifru od acca.Pišu neka deseta slova i brojevi pod password.Nije uopšte to ta šifra.I tako kad napravim novi account npr stavim sifru 123321 i kad opet nadjem svoj acc u korisnici opet nije ista sifra tamo i ovde.Pomoc?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava