Gdje je plantaza😕??
I zas nema /veh 😕?
Zaključano
[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version
32,735
pregleda
290
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 12 godina
pre 12 godina
James1 wrote on October 6, 2013, 9:14 pm:
Jedno pitanje...
Znaci smenim SLOT na Firmu i sad idem kreiram firmu ok je sve ali ne pise...Vlasnik,level,cjena.. U cemu je problem ?
Znaci smenim SLOT na Firmu i sad idem kreiram firmu ok je sve ali ne pise...Vlasnik,level,cjena.. U cemu je problem ?
Moraš RR server pa tek da uđeš i bit ce sve normalno,,,
POMOC :
Nekontam Å¡ta je s ovim MehaniÄarima ( posao ).. Blizu sam vozila neće ga zakaÄit nikako piÅ¡e " nemožete zakaÄit mehaniÄarsko vozilo" 😕 neznm Å¡ta je ... pomoć 😳 ( a CTRL koristim za zakaÄenje i to pišše )
POMOC 😢
pre 12 godina
Moze li mala pomoc, u ovom GM postoje neke lokacije koje su promenjene kao sto je PD gde je ubacena nova zgrada.
Zelim da vratim staru zgradu, u kodu sam obirsao linije koje su vezane za PD zgradu ali kada to uradim ostaje rupa, kako da vratim staru zgradu?
Zelim da vratim staru zgradu, u kodu sam obirsao linije koje su vezane za PD zgradu ali kada to uradim ostaje rupa, kako da vratim staru zgradu?
pre 12 godina
Kako da izmenim one TextDrawove ono EuroGaming iznad para gde stoji i ono kod mape EG
pre 12 godina
Ne razumem se bas najbolje,trazim EuroGaming i sve izmenim ali kad udjem na srv opet ima taj textdraw jel moze malo opsirnije u PM da napises,hvala. 🙂
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava