Zaključano
[Gamemode] Los Angeles RolePlay v3.0.0 By Teo
16,903
pregleda
72
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 11 godina
Koja je komanda da se unisti vzilo A/S i kako da odobrim koriscenje /veh komande to je sve ostalo extra igrao sam na LA!! 10-ka!!!
pre 11 godina
Ovo mi izadje kada ga compile
C:\Users\Momcilo\Desktop\LosAngeles v3.0.0\gamemodes\LARP.pwn(55) : fatal error 100: cannot read from file: "mSelection"
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
C:\Users\Momcilo\Desktop\LosAngeles v3.0.0\gamemodes\LARP.pwn(55) : fatal error 100: cannot read from file: "mSelection"
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
pre 11 godina
kenBlok do tebe je 😉 to je do tvog kompa sto se ne sacuvaju podatci ! Kad bi ubacio na hosting sve bi radilo ! Pozz.
pre 11 godina
Znaci regam se na srv . s lozinkom 123456... i odem off i idem uci opet.. i ispisuje mi da imam upisujem krivu lozinku,,,
a kad doem u scriptfiles.. i korisnici.. . ima me tamo.. i to otvorim prazna mapa,,. i da idi procitaj u pawno pomoc.. objavio sam.. za nest,, terbam pomoc za ono
a kad doem u scriptfiles.. i korisnici.. . ima me tamo.. i to otvorim prazna mapa,,. i da idi procitaj u pawno pomoc.. objavio sam.. za nest,, terbam pomoc za ono
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava