Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

[BPE]Balkan Pro Ewolution [0.3d] by Selvedin 2012

pre 13 godina
7,330
pregleda
44
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Domagoj1234
Enforcer
pre 13 godina
Novica wrote on March 11, 2012, 4:10 pm:
Server je odlican samo nemaju kuce bizovi i kola na prodaju -.- to mi najbitnije a nema da ima brate castio bi te 🙂 za mod

ImaÅ¡ sve :S /dealership i portaj se do salona | Kuce - /sethouse | Bizovi - /setbiz | 😉
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 13 godina
Idem da ga isprobam  😁
pre 13 godina
MOD UKRADEN OD EAZY E BALKAN MOST WANTED BMW VIDITE U TRAZILICU OTVORITE GM I TAMO PROCITAJ ME PISE
Pozdrav ljudi ja sam Eazy_E mozda ste culi za mne na Balkan-Samp Forumu 🙂....evo doso je i dan da nisam doceko otvaranje svog
servera mada sam se mnogo trudio oko njega i potrosio vremena
Mod je editovan od StreetStoresa kad sam poco da skriptam izabro sam najgluplji mod da editujem pa nisam izaso na kraj sa njim
Ako cvam se mod nesvidja imate barem lepe mape koj emozete iskoristiti napominjem mod nije skroz dovrsen pa je moguce da ima bagova !!!
mozete me naci na MSN-u : simonovicnemus@hotmail.rs
Facebook: www.facebook.com/majkasrbija1389
Skyp-u: nemus.simonovic

I dalje cu nastaviti da mapam pa ako sam potreban javite se 😉

Zelim puno srece sa serverom i GM-odom
+ZNAM GA MOD UKRADEN JE
sTrumF
Enforcer
pre 13 godina
Anoo wrote on March 11, 2012, 4:47 pm:
MOD UKRADEN OD EAZY E BALKAN MOST WANTED BMW VIDITE U TRAZILICU OTVORITE GM I TAMO PROCITAJ ME PISE
Pozdrav ljudi ja sam Eazy_E mozda ste culi za mne na Balkan-Samp Forumu 🙂....evo doso je i dan da nisam doceko otvaranje svog
servera mada sam se mnogo trudio oko njega i potrosio vremena
Mod je editovan od StreetStoresa kad sam poco da skriptam izabro sam najlji mod da editujem pa nisam izaso na kraj sa njim
Ako cvam se mod nesvidja imate barem lepe mape koj emozete iskoristiti napominjem mod nije skroz dovrsen pa je moguce da ima bagova !!!
mozete me naci na MSN-u : simonovicnemus@hotmail.rs
Facebook: www.facebook.com/majkasrbija...
Skyp-u: nemus.simonovic

I dalje cu nastaviti da mapam pa ako sam potreban javite se 😉

Zelim puno srece sa serverom i GM-odom
+ZNAM GA MOD UKRADEN JE

ma znao sam da je tu nesto cudno :S znao sam da je ukro gm  :S
Novica
Made Man
pre 13 godina
Windfaker a.K.a Rokit Dog wrote on March 11, 2012, 4:10 pm:
Server je odlican samo nemaju kuce bizovi i kola na prodaju -.- to mi najbitnije a nema da ima brate castio bi te 🙂 za mod

ImaÅ¡ sve :S /dealership i portaj se do salona | Kuce - /sethouse | Bizovi - /setbiz | 😉

Meni nece ni 1 od tih komandi -.- ?
pre 13 godina
SVI MODERATORI/ADMINI TREBA DA PREGLEDAJU STARI GM-OVI JA IH SVI ZNAM NA PAMET KOJI SU STARI SU BOJI
LOCK OVO  😄
pre 13 godina
mod je predobar 10/10
Novica
Made Man
pre 13 godina
jeste samo kad bi imale kuce i bizeve bilo bi super 🙂
Kelly-head
Rookie
pre 13 godina
Molim vas ako nije problem da mi se javi glavni od ovih skripti,znaci cije su da mi se javi bio bih mu jako zahvalan  🙂
Ali aka Diablo
Enforcer
pre 13 godina
Server je odlican testao ga i editao malo.Stv pohvale
mishzjeah
Shot Caller
pre 13 godina
Lijep server sad sam probavao.
belmiin
Wheel Man
pre 13 godina
kad igram napisem npr nesto na chat kasni to sta sam napiso ne izbaci odma nego nakon 1 minutu izbaci to sta sam napiso i isto kad hocu da kupim kola i rentam moram cekat 1 minutu da mi izbaci ono dali zelis kupiti ili rent vozilo do tad ga mogu i  vozit sta je problem?
Dosto
Wheel Man
pre 13 godina
Prebaci u 0.3d , ovako je u 0.3c i nece da ocitava objekte .... Ocitava ih ali mnogo mnogo sporije ! Mod 10/10
Jeffrey
Shot Caller
pre 13 godina
Dosto wrote on March 20, 2012, 7:44 am:
Prebaci u 0.3d , ovako je u 0.3c i nece da ocitava objekte .... Ocitava ih ali mnogo mnogo sporije ! Mod 10/10

Pa prebaci ti sam sebi,sta je tu tesko?
Taco
Underboss
pre 13 godina
kako maknuti ono S.R.B. U LIJEVOM GORNJEM KANTUNU?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava