Balkan Thug Life v2.6.0

Dakycar123 Započeo Xoomer
pre 2 godine
12,223
pregleda
44
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Kenzi
Shot Caller
pre 2 godine
Detth wrote on August 24, 2023, 2:31 pm:
"Owner of Eltano Gaming - Online Gaming Community"
јел проблем што сам купио ? Фоундеру Социлије РП
GoldVexY
Kingpin
pre 2 godine
Kenzi wrote on August 24, 2023, 2:33 pm:
јел проблем што сам купио ? Фоундеру Социлије РП

Problem je jer si glup... Govoris momku "izadnji malo napolje" a ti dajes kes na samp zajednice, otvara sneke vikend kurce.
Dakycar123
Enforcer
pre 2 godine
Detth wrote on August 24, 2023, 2:36 pm:
Problem je jer si glup... Govoris momku "izadnji malo napolje" a ti dajes kes na samp zajednice, otvara sneke vikend kurce.
Ma pusti ga brateee hahaha, raspust mu je jos par dana pa nece vise smarat 😄
stevich
Kingpin
pre 2 godine
Kenzi wrote on August 24, 2023, 2:09 pm:
Не сери молим те, иди мало напоље изађи
Nije mnogo spicast
Ra Ymond.pwn
Wheel Man
pre 2 godine
Verzija moda od pre 1.5 godine i to jako ubagovana za sta je zasluzan jedan od najvecih prevaranata koje sam upoznao(Lazar Jevtic).
Sve sto je uspeo sa svojim "velikim" skripterskim sposobnostima je da odradi 1 bug update sa pokradenim mapama i sistemima iz drugih modova, ubaguje mod koji je pre toga bio sa 80% manje bagova i problema i da ga proda kao da je to nesto na cemu je sam radio(radilo 5+ skriptera i svi su ispali ljudi za razliku od njega). Na sve to pozajmio sam mu 100e koje nikad nije vratio jer nema obraza(ovo cisto pisem da se ljudi dalje ne zajebu da bilo sta rade sa njim i da mu bilo kako pomazu u RL).
realnaith
Crime Lord
pre 2 godine
RaYmond Palmer wrote on August 31, 2023, 10:52 am:
Verzija moda od pre 1.5 godine i to jako ubagovana za sta je zasluzan jedan od najvecih prevaranata koje sam upoznao(Lazar Jevtic).
Sve sto je uspeo sa svojim "velikim" skripterskim sposobnostima je da odradi 1 bug update sa pokradenim mapama i sistemima iz drugih modova, ubaguje mod koji je pre toga bio sa 80% manje bagova i problema i da ga proda kao da je to nesto na cemu je sam radio(radilo 5+ skriptera i svi su ispali ljudi za razliku od njega). Na sve to pozajmio sam mu 100e koje nikad nije vratio jer nema obraza(ovo cisto pisem da se ljudi dalje ne zajebu da bilo sta rade sa njim i da mu bilo kako pomazu u RL).

Sta da kazem za lika koji kaze "code nije bitan uopste, bitno je da radi" 😄
Kenzi
Shot Caller
pre 2 godine
Xoomer wrote on August 24, 2023, 4:29 pm:
Ma pusti ga brateee hahaha, raspust mu je jos par dana pa nece vise smarat 😄

Хвала Богу, мени је само да се зајебавам у школи
Kenzi
Shot Caller
pre 2 godine
Detth wrote on August 24, 2023, 2:36 pm:
које рекао у опште да играм јебени самп ххахахахахаха, не играм га 4 мјесеца срце
Nikeraco
Enforcer
pre 2 godine

Nemam sta tu reci vlasnik je reko sve...
ivanboskic
Shot Caller
pre 2 godine
Dobar server, igrao sam na njemu prije
GoldVexY
Kingpin
pre 2 godine
ivanboskic wrote on August 31, 2023, 6:35 pm:
Dobar server, igrao sam na njemu prije

dobro bi bilo kad ti nebi odgovarao na svaki post po 2/3 puta
ivanboskic
Shot Caller
pre 2 godine
Detth wrote on August 31, 2023, 6:48 pm:
dobro bi bilo kad ti nebi odgovarao na svaki post po 2/3 puta

Dobro bi bilo kad bi ti prestao da sereš po svakom postu
Mrvica
Crime Lord
pre 2 godine
Kenzi wrote on August 31, 2023, 3:36 pm:
које рекао у опште да играм јебени самп ххахахахахаха, не играм га 4 мјесеца срце
bas si mi nesto lud
Jevtic Script
Made Man
pre 2 godine

Eh Ray nemoj sada tako, koliko se ja sećam tebi su odgovarali ti isti "sistemi" iz drugih modova, kao i te "pokradene mape", u to vreme nisi tako govorio, a što se tiče samih noviteta na serveru 70% istih sam ja odradio za 0€. A koliko me pamćenje služi dok sam radio na gamemodu nisi ovako pričao o meni  😉
Jevtic Script
Made Man
pre 2 godine
realnaith wrote on August 31, 2023, 11:23 am:
Sta da kazem za lika koji kaze "code nije bitan uopste, bitno je da radi" 😄

Za tebe nemam šta reći, ti si uvek bolji od drugih u svakom mogućem aspektu. Uživaj mi  😄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava