Eh Momci moji, objavio sam vise modova nego vas dvojica zajedno...
Prije same objave se obave slike,ne vidim u tome problem,usput koji je razlog uopce onda stavljanja krivog moda medju video? samo da ti ne locka temu,e pa decko ja bi ti u inat sada da sam moderator lock temu,prije objave moda moras sve imati spremno,a ne kasnije po komentarima kaciti slike,nisu to "Novosti o Samp Serverima" , nego objava moda 🙂
Zaključano
Balkan Libertis RPG l 2019
13,409
pregleda
55
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 6 godina
just_Purda wrote on March 3, 2019, 11:18 am:
Eh Momci moji, objavio sam vise modova nego vas dvojica zajedno...
Prije same objave se obave slike,ne vidim u tome problem,usput koji je razlog uopce onda stavljanja krivog moda medju video? samo da ti ne locka temu,e pa decko ja bi ti u inat sada da sam moderator lock temu,prije objave moda moras sve imati spremno,a ne kasnije po komentarima kaciti slike,nisu to "Novosti o Samp Serverima" , nego objava moda 🙂
pre 6 godina
Ke$ha wrote on March 3, 2019, 11:22 am:
Sve to stoji, opet ne citas, rekao sam da nisam mogao odma zbog privatnih razloga, poslije sam dostavio slike, cemu drama odma?
Pa strpis se da mozes poslikati sve, mod se tako ne objavljuje 😛
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava