Balkan Games v1.0.0 ( r1 )
15,298
pregleda
29
Tagić wrote on May 31, 2016, 5:49 pm:
Lijep edit, mozes li upload bez .exe i .dll fajlova tj na njima se obicno vrisusi zalijepe 😄
Pa da i meni isto haha, imam win 10, pa nece da mi se mod skida, pise da ima virus, pa se automatski obrise 😄
pre 9 godina
Mod baÅ¡ i nije neÅ¡to,.može se puno bolje,.al sve pohvale za trud i rad na njemu 🙂
pre 9 godina
KNIGHTâ„¢ wrote on May 30, 2016, 3:36 pm:
Pa tako zarazujete komp.. windows 10 sve ucitava viruse, evo bas sam skino, pise da ima virus, i automatski ga je obrisao.
Nema virus nego .exe filove svi antivirusi i sve zastite citaju kao virus al nije 🙂
pre 9 godina
CorleonE^^ wrote on May 30, 2016, 3:36 pm:
Pa tako zarazujete komp.. windows 10 sve ucitava viruse, evo bas sam skino, pise da ima virus, i automatski ga je obrisao.
Nema virus nego .exe filove svi antivirusi i sve zastite citaju kao virus al nije 🙂
Moguce i to 😄
pre 9 godina
ophion wrote on June 5, 2016, 3:07 pm:
Ovo sam prvi vidio i vidim kolika je zainteresiranost, pa sta ima ovde unikatno osim sto je mysql?
Trud koji je ulozen u mod.
pre 9 godina
ophion wrote on June 5, 2016, 3:07 pm:
Ovo sam prvi vidio i vidim kolika je zainteresiranost, pa sta ima ovde unikatno osim sto je mysql?
Jesi li ti nekada video NL mod? Ovo je veoma dobar i unikatan mod za one koji vole takav nacin igre
pre 9 godina
ophion wrote on June 10, 2016, 8:16 pm:
Northern Lights neka je unikatan itd, ali ovo nije za pocetnike 50 tema se je otvorilo.. -.- boze pitaj koliko downloadsa a 2 slike o modu.
Ako ti se ne sviđa produži, ne znam šta mi bi al et uđem na laptop i reko da vidim šta ima ovde, vidim pozitivno sve, osim tvojih komentara. Mislim stvarno ako ti se ne sviđa mod možeš izostaviti svoj komentar i mislim da ti neće biti ništa ako to uradiš. LP
EDIT: Zahvaljujem se naravno mapping teamu Balkan Styl-a i Balkan Gamesa pošto sam ih zaboravio sry.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava