F 0 X wrote on July 8, 2019, 11:25 pm:
Flashboom haha ti nisi ni skinuo mod pritom si samo pogledao slike i reko lose ako si skinuo mod eto posalji prntscrn da si u skripti na pocetku da vidim sta pise i ako si skinuo i to ja ti dajem sve moje modove eto ako kazes sta cu ti ja slikam vidim da si samo lazov koji manipulira ovde da je nesto video i uradio slikaj pocetak sta sam napisao odma za bugfix unutar skripte i eto da vidimo posto si reko da si skinuo mod ?
Eto ga ljudi sad uso da gleda od joeya mod sve vam jasno ali opet izbirisao sam mod jer znam da ce biti jos lazova
http://prntscr.com/occtw7 i da ga skine hahhahaah smeske jednostavno
Ne znas ti sta sam ja uradio , toe fora , nego nagadjas...
Teme koje ja gledam nemaju veze sa tobom , to sto sam usao pogledati nesto , kao sto je "BugFix" , samo potvrdjuje da su sitnice uradjene ovde...
Lepo je poznavati psihologiju i igrati se sa "Pametnim" umovima , zanima me sta sam pogresno rekao ? Sve je istina sto sam napisao , znam da boli.
Mogao si uraditi sta zelis , napsiati BugFix a pritom fixati neke sitnice i od toga praviti kao da je nesto Bogovski uradjeno. Ne vidim tvoj nikakav trud , svako moze napisati u skripti sta zeli... Postoji formular , njega ispunis , bolej da si ispisao sve sta je uradjeno nego da si napisao roman koi je bezveze. Ja sam FixScripter OFF , na moj DJ Laptop ne skidam Modove , niti ista sto nije provereno , kako ne bih izgubio svoje fajlove. No interesa , nauci primiti kritiku a ne samo da places i da se zalis. To sto Joe pominje RL i mesa sa Forumom nie moja stvar. Toliko od Mene. ENDE 😎