Zaključano

Balkan Extazy 3.5.5 Update & BugFix NEW

pre 7 godina
20,160
pregleda
62
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
vrhovnisudija
Kingpin
pre 7 godina
Daki69 wrote on September 25, 2018, 10:31 am:
Odlicno!  😎
Hvala
Beks
Shot Caller
pre 7 godina
@Joey.pwN  jel znas da ima nekih bugova koje nisi fixao? Da ne gubim vreme na trazenje nego da mogu odma da se bacim na "posao"... Hvala 🙂
vrhovnisudija
Kingpin
pre 7 godina
Android995 wrote on September 25, 2018, 8:18 pm:
@Joey.pwN  jel znas da ima nekih bugova koje nisi fixao? Da ne gubim vreme na trazenje nego da mogu odma da se bacim na "posao"... Hvala 🙂
Nmp sam proveri  😄
Correli
Hustler
pre 7 godina
Joey.pwN wrote on September 20, 2018, 5:29 pm:
Ime GameModa: Balkan Extazy

Vrsta GameModa: RPG

Jedinstvenost GameModa: Svasta

Jezik GameModa: SRB/CRO/BIH

Sistemi GameModa: Ima svakvi pronacice se

Izvorni GameMod: //

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Ima sve

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi: Ima sve

Druge stvari: Popravljeni su svi bugovi koji ste naveli uradjen je mali update, i doradjena je malo optimizacija moda 🙂

Server na kojem je GameMode bio korišten: BE

Slike: https://imgur.com/a/OyDwvRW

Video: https://imgur.com/a/OyDwvRW

Napravio Gamemode:: Nmp

Editovao Gamemode: Joey.pwN

Credits: Joey.pwN i ekipa BE

Download Link: http://www.mediafire.com/file/1d2t9wfrbj9lpb6/Balkan_EXTAZY_New_update_bugfix.rar/file

Scan Link: https://www.virustotal.com/#/file/30cb673e252bd10e8af894290bd4910067e0ac2ecfbcdc8bb116b507d8b870b3/detection

Moj acc : Joey
Sifra acc : 123123
Owner Code : 123321
Code Admin : 231!

Joey sta si ti ovde fixo,pola komandi ne radi,kad udjes u spec i izadjes kicka te sa servera,vila na putu stoji u Las Venturas,o modu  i da ne pricam ovde nista nije popravljeno kao sto si ti naveo!?
vrhovnisudija
Kingpin
pre 7 godina
Todor Script wrote on September 28, 2018, 5:59 am:
Joey sta si ti ovde fixo,pola komandi ne radi,kad udjes u spec i izadjes kicka te sa servera,vila na putu stoji u Las Venturas,o modu  i da ne pricam ovde nista nije popravljeno kao sto si ti naveo!?
Maleni slusaj me dobro smorio si boga oca ja nisam testao cmd koje stoje na /AH Pa da ih izbacujem kad udjes u /spec ne kika te nemoj Srati jer ja sam sa drugovima radio beta to je pod 1 mape nisam dirao i prestani srati vise kad vidis razlike u bugovima i update mali shvatices do tad ne smaraj jer vidim da si izgubljen u vremenu i prostoru 🙂  I prestani mi raditi DP Za nebitne stvari 😉 jer dzabe ces biti sankcionisan
Correli
Hustler
pre 7 godina
Joey.pwN wrote on September 28, 2018, 6:47 am:
Maleni slusaj me dobro smorio si boga oca ja nisam testao cmd koje stoje na /AH Pa da ih izbacujem kad udjes u /spec ne kika te nemoj Srati jer ja sam sa drugovima radio beta to je pod 1 mape nisam dirao i prestani srati vise kad vidis razlike u bugovima i update mali shvatices do tad ne smaraj jer vidim da si izgubljen u vremenu i prostoru 🙂  I prestani mi raditi DP Za nebitne stvari 😉 jer dzabe ces biti sankcionisan
pa brt nisi jedini koji je testao,ja i moji drugovi testali i kad izdadjes sa srwa padne ti skripta
Correli
Hustler
pre 7 godina
Joey.pwN wrote on September 28, 2018, 6:47 am:
plus si rekao da ti kazemo sta i kako je i da ces ti u naredna 2 meseca popraviti.
vrhovnisudija
Kingpin
pre 7 godina
Ja ti reko 100 puta ne radi dp i ne moze ti pasti skripta ne lupaj to vma je do modova ili do cega -.- i reko sam bugove a ne da serete nista nije uradjeno i nemoj smarati druze reko sam vam 100 puta pisi bugove a ne da mi pricas neke price
cappone232
Hustler
pre 7 godina
Najs 😄  😄 😄 😄 😄 😁 😁
cappone232
Hustler
pre 7 godina
Najsss 🙂
cappone232
Hustler
pre 7 godina
[BB]Alden
Hustler
pre 7 godina
Extra 😄 posluzit ce  😄 😁
vrhovnisudija
Kingpin
pre 7 godina
Hvala
THOR
Made Man
pre 7 godina
Solidna 10
Mugdim_Arnaut
Shot Caller
pre 7 godina
Super je 😁 ali ima bug sa kucom, tj. ne moze se uci u kucu, kad udjes u neku kucu samo propadnes..

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava