Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

[0.3c] Revolution RP v2.402

Započeo Pavelic
pre 14 godina
15,850
pregleda
61
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
dario94
Shot Caller
pre 14 godina
//
PeePe
Wheel Man
pre 14 godina
Kod mene nikakvih errora nema =)
hood9
Enforcer
pre 14 godina
Pa LoL nece da mi ucita lozinku koju sam upio moze netko novi link download
Don_Sergio
Enforcer
pre 14 godina
Too Hvala na ovog gamemodu!!
Pavelic
Street Runner
pre 14 godina
hood9 wrote on March 2, 2011, 3:01 pm:
registriram se i sve i izadem sad sa serv. i stavim si 1337 i ocu da udem nece mi lozinka da ude kao pogresna i tak stalno

probaj da ne gasis server, ili promijeni lozinku, resetiraj ga i onda probaj uc.. to je neki bug od ravensa koji se nisam ni trudio popravljat jer kad napravis 1 acc sa adminom samo dajes ostalim...
nesa97
Shot Caller
pre 14 godina
Ev sada sam ubacio mod kod sebe na kucni srw da probam i kad sam se reg stavio da sam admin i kad udjem ponovo kucam sifru sto sam stavio pise pogresna kad odem tamo u users u sovje ime sifra druga probam i tu sifru nemoze jeli zna ko sta je
Pavelic
Street Runner
pre 14 godina
nesa97 wrote on March 2, 2011, 7:47 pm:
Ev sada sam ubacio mod kod sebe na kucni srw da probam i kad sam se reg stavio da sam admin i kad udjem ponovo kucam sifru sto sam stavio pise pogresna kad odem tamo u users u sovje ime sifra druga probam i tu sifru nemoze jeli zna ko sta je

ajd drugi puta procitaj ostale postove prije nego sta napises nesto sta je njih 10napisalo, i procitaj moj odgovor...
matematicar
Enforcer
pre 14 godina
Pavelic wrote on March 2, 2011, 7:47 pm:

ajd drugi puta procitaj ostale postove prije nego sta napises nesto sta je njih 10napisalo, i procitaj moj odgovor...

Uradio sma to nece...:S
Zika_Kirov
Street Runner
pre 14 godina
matematicar wrote on March 2, 2011, 7:47 pm:

Uradio sma to nece...:S

kucaj /rcon login i pass vidi u server.cfg i kucaj /sal tvoi id i 1338. Probaj ovako da si das admina
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
Koja je komanda da se upali auto ccc kucam /upali ponda /engine nece  😢 sta da radimm
noke96
Rookie
pre 14 godina
/v engine
Kruno1407
Made Man
pre 14 godina
Kako onda da se logiram sa 1337 adminom ?? Pomozite mi!
pre 14 godina
♪♪Kruno1407ッ wrote on March 3, 2011, 8:25 pm:
Kako onda da se logiram sa 1337 adminom ?? Pomozite mi!

mislis da si das 1337 ?

Zika_Kirov wrote on March 3, 2011, 2:25 pm:
kucaj /rcon login i pass vidi u server.cfg i kucaj /sal tvoi id i 1338. Probaj ovako da si das admina

samo pises 1337 umjesto 1338
pre 14 godina
Koja je komanda da otvorim ona 2 vrata od PD i od FBI 😕
nesa97
Shot Caller
pre 14 godina
Probaj /gateopen ili /go , /gate  /opengate probaj nesto od toga

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava