Zaključano

TD] SAN MARINO ROLEPLAY TEXTDRAW 2016 *NEW*

Započeo JoCke
pre 10 godina
3,628
pregleda
14
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
jovan_samp
Shot Caller
pre 10 godina
Naziv: San Marino novi textdraw 2016
Radjeno: 10min

Slike/video: http://imgur.com/xnCxZGb
Download:  http://pastebin.com/cgZKij0e
Bilo mi dosadno pa sam odradio dole onaj textdraw.Nije bas ono original zbog boje ali nema veze.Ocenite moj rad. 🙂
expressoboy123
Godfather
pre 10 godina
Onako.. Preko cega si pravio?
#Pheonix
Rookie
pre 10 godina
Nije lose, ali cemu kradja 😄
jovan_samp
Shot Caller
pre 10 godina
#Pheonix wrote on January 19, 2016, 7:27 pm:
Nije lose, ali cemu kradja 😄
Neverujem da cu ovaj textdraw koristiti za moj server ovo sam hteo da podelim sa vama jer sam ja ovo izradio!
dddddd
Rookie
pre 10 godina
Koji si ti doktor respect
WickeD.
Hustler
pre 10 godina
JoCke wrote on January 19, 2016, 7:43 pm:
Neverujem da cu ovaj textdraw koristiti za moj server ovo sam hteo da podelim sa vama jer sam ja ovo izradio!

Mislis prekopirao?
Batice krugovi su ti ko jaja a ne krugovi.
Muma Rascall
Forum Don
pre 10 godina
Slicno je,malo ljepse te krugove i zvezdice,a kako radite te zvezdice.. ? Pocetnik sam u TD editoru pa nmp 😄
DonVlado
Made Man
pre 10 godina
Muma  ] ili [ font 1 onaj pisani msm
Muma Rascall
Forum Don
pre 10 godina
Vladoâ„¢ wrote on January 20, 2016, 8:18 am:
Muma  ] ili [ font 1 onaj pisani msm

E hvala 😄
jovan_samp
Shot Caller
pre 10 godina
WickeD. wrote on January 19, 2016, 7:43 pm:

Mislis prekopirao?
Batice krugovi su ti ko jaja a ne krugovi.

Hahahaha pa da nisam bas mogao najbolje sto kazes prekopirati ali eto nekom ce posluziti. 😉
BocaBajrovic1995
Kingpin
pre 10 godina
Cisto 0 bas iz tog razlog sto krades ideju!
Alan
Hustler
pre 10 godina
0, iz razloga što su tdovi glupi maksimalno, ovo se zove kurčenje, uradi td što je normalan, šta će ti td koji racku pola ekrana zauzima td, ne kontam nikako kako možete igrati na tako tim serverima td pola ekrana -.-
jovan_samp
Shot Caller
pre 10 godina
Nuhanović wrote on January 21, 2016, 9:30 am:
0, iz razloga što su tdovi glupi maksimalno, ovo se zove kurčenje, uradi td što je normalan, šta će ti td koji racku pola ekrana zauzima td, ne kontam nikako kako možete igrati na tako tim serverima td pola ekrana -.-

Nisam imao prilike uopste da igram na SAN MARINU jedino kako sam dosao na ideju da ovo sto bi se reklo prekopiram jeste od slika mojih prijatelja koji igraju tamo.Imam dosta boljih i lepsih svojih uradjenih textdrawowa.
Alan
Hustler
pre 10 godina
JoCke wrote on January 21, 2016, 9:30 am:

Nisam imao prilike uopste da igram na SAN MARINU jedino kako sam dosao na ideju da ovo sto bi se reklo prekopiram jeste od slika mojih prijatelja koji igraju tamo.Imam dosta boljih i lepsih svojih uradjenih textdrawowa.

Ma uredu je prijatelju, nemam nipÅ¡ta protiv, al jednostavno Å¡ta ja znam ne sviÄ‘aju mi se tako veliki tdovi, al samo moje miÅ¡ljenje 😄

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava