Zaključano
[INC+FS] Provjera Roleplay Imena (9 SluÄaja) + REGULACIJA 1.2.6
6,853
pregleda
40
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 12 godina
Evo posluÅ¡ao sam savjet i doradio po zadnji put ovu funkciju, od sada možete postaviti zanemarivi nick, u sluÄaju da npr. vi kao vlasnik servera želite koristiti nick, primjer: Administrator samo postavite u funkciju isRoleplayName(playerid, "Administrator", true) i funkcija će dopustiti prikljuÄenje tom nicku.
linkovi updateani!
linkovi updateani!
pre 12 godina
skuzio sam kako mogu napraviti automatsku regulaciju nicka iz nepravilnog u pravilno ali samo za slijedeće sluÄajeve:
SluÄaj 5: Prvo slovo imena ili prezimena ne poÄinje velikim slovom
SluÄaj 6: Slova poslije imena ili prezimena moraju biti mala slova
ako netko želi, umjesto da kicka igraÄe zbog ovih sluÄaja automatski im regulirati nick IN-GAME neka kaže ovdje pa ću update-ati funkciju jer u tom sluÄaju vam se smanjuje vjerojatnost da kada ga server kicka zbog ovih razloga igraÄ ne vrati sa ispravnim imenom 🙂
ako ću update-ati funkciju vi ćete i dalje moći koristiti ove sluÄajeve za vlastite stvari ali samo će postajati dodatan argument u kojem će te moći ukljuÄiti automatsku regulaciju ovih sluÄaja...
SluÄaj 5: Prvo slovo imena ili prezimena ne poÄinje velikim slovom
SluÄaj 6: Slova poslije imena ili prezimena moraju biti mala slova
ako netko želi, umjesto da kicka igraÄe zbog ovih sluÄaja automatski im regulirati nick IN-GAME neka kaže ovdje pa ću update-ati funkciju jer u tom sluÄaju vam se smanjuje vjerojatnost da kada ga server kicka zbog ovih razloga igraÄ ne vrati sa ispravnim imenom 🙂
ako ću update-ati funkciju vi ćete i dalje moći koristiti ove sluÄajeve za vlastite stvari ali samo će postajati dodatan argument u kojem će te moći ukljuÄiti automatsku regulaciju ovih sluÄaja...
pre 12 godina
UPDATE 1.2.5:
Dodan argument u funkciji, mogućnost paljenje/gaÅ¡enja auto-regulatora za sluÄajeve 5 i 6, znaÄi ako upalite regulaciju ako se igraÄ prikljuÄi primjer sa nickom kRISTIJAN_sTIPIC funkcija će mu automatski regulirati nick u Kristijan_Stipic, ako je regulacija ugaÅ¡ena funkcija će dalje vraÄati sluÄaj 5 ili sluÄaj 6
pastebin link update-an, FS skripta nije update-ana, ako netko i to želi neka mi javi na pm pa ću update-ati i nju....
Dodan argument u funkciji, mogućnost paljenje/gaÅ¡enja auto-regulatora za sluÄajeve 5 i 6, znaÄi ako upalite regulaciju ako se igraÄ prikljuÄi primjer sa nickom kRISTIJAN_sTIPIC funkcija će mu automatski regulirati nick u Kristijan_Stipic, ako je regulacija ugaÅ¡ena funkcija će dalje vraÄati sluÄaj 5 ili sluÄaj 6
pastebin link update-an, FS skripta nije update-ana, ako netko i to želi neka mi javi na pm pa ću update-ati i nju....
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava