Zaključano

[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187
pre 14 godina
51,356
pregleda
355
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
kosovkadjevojka
Street Runner
pre 12 godina
kosovkadjevojka wrote on August 6, 2013, 7:56 am:
Zašto kad se spawnam uvek me ubija? Do čega je to? Uradio sam sve kao što stoji u instalaciji?

Imam isti problem.
Maki187
Crime Lord
pre 12 godina
Ovaj AC nije updejtovan od 2012 godine, izasle su novije stvari u sampu, neke izmenjene, verovanto je i to razlog takvih problema.
Vukasin
Made Man
pre 11 godina
Bravo care 🙂 Svidja mi se !
Djuki
Street Runner
pre 11 godina
Oćeš radit update fse?
BelMiNN
Shot Caller
pre 11 godina
Pohvale za trud,no nije dobro,jer ovaj anticit nemoze izdrzat nad 50 igraca,imace veliki problem,kick ce nevine ljude...haos ce bit.
Lenonâ„¢
Godfather
pre 11 godina
William Bonin wrote on August 1, 2014, 10:24 am:
Pohvale za trud,no nije dobro,jer ovaj anticit nemoze izdrzat nad 50 igraca,imace veliki problem,kick ce nevine ljude...haos ce bit.

Tesko procitati?

Quote from January 12, 2014, 7:05 pm:
Ovaj AC nije updejtovan od 2012 godine, izasle su novije stvari u sampu, neke izmenjene, verovanto je i to razlog takvih problema.
PedjaZakon
Godfather
pre 11 godina
Izvinjavam se sto osvezavam temu ali moram par reci reci....Znaci trudio sam se naci bilo koji anticheat za svoj server znaci poludio sam sto nisam nasao kad sam doso do ove teme skoro mi spasio svoj zivot umalo nisam ccrko ali zahvalan sam da nesto dobro postoji ! POZDRAV MAKI <3
aleluja
Godfather
pre 11 godina
Pinki ツ √ wrote on October 17, 2014, 11:06 pm:
Izvinjavam se sto osvezavam temu ali moram par reci reci....Znaci trudio sam se naci bilo koji anticheat za svoj server znaci poludio sam sto nisam nasao kad sam doso do ove teme skoro mi spasio svoj zivot umalo nisam ccrko ali zahvalan sam da nesto dobro postoji ! POZDRAV MAKI <3

još jednom da vidim da si refreš neku stariju temu ić ćeš se hladit.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava