Zaključano
[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)
51,362
pregleda
355
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 12 godina
server log zasto ovako mi pokazuje i ne mi pusta server
Filterscripts
---------------
Del od skripte:
Filterscripts
---------------
Loading filterscript 'AntiCheat.amx'...
Doslo je do greske!Del od skripte:
fopen("AC/anticheat.ini", io_write);
print("Doslo je do greske!");
SnimiAC();
fclose(file);
pre 12 godina
Wucha wrote on February 16, 2013, 9:47 am:
Da li da edit SafeJBC_GivePlayerMoney u AC_BS_GivePlayerMoney ??
Normalno, inace SafeJBC_ ne sluzi nicemu
AlpinaWorld wrote on February 22, 2013, 10:34 am:
server log zasto ovako mi pokazuje i ne mi pusta server
Filterscripts
---------------
Del od skripte:
Filterscripts
---------------
Loading filterscript 'AntiCheat.amx'...
Doslo je do greske!Del od skripte:
fopen("AC/anticheat.ini", io_write);
print("Doslo je do greske!");
SnimiAC();
fclose(file);Pusta ti server odnosno lepo sve radi, inace to je greskica u skripti, i mislim da je jasno uocljiva
Ovo:
fopen("AC/anticheat.ini", io_write);Zameni sa ovim:
fopen("AC-BS/anticheat.ini", io_write);Inace ta greska ne utice na rad servera.
pre 12 godina
TuKy wrote on March 2, 2013, 2:00 pm:
Daj mi reci kako da ono uklonim kad se igrac uloguje da pise: Ovaj server koristi AntiCheat by Maki187 (Marko Ditijevic) kako vec...😄 Hvala!!
To je zabranjeno da uklonis, a za slabe skriptere, neiskusne i bez znanja to je nemoguce ukloniti, jedino za nekog sa malo vise znanja.
Inace, ako saznam da neko preimenuje AC i slicne stvari, vrlo lako cu ga naterati da vrati staro ime i creditse, nekima sam to vec uradio, i pokajali su se, zato pazi sta radis 🙂
pre 12 godina
Quote from March 2, 2013, 2:00 pm:
Daj mi reci kako da ono uklonim kad se igrac uloguje da pise: Ovaj server koristi AntiCheat by Maki187 (Marko Ditijevic) kako vec...😄 Hvala!!
To je zabranjeno da uklonis, a za slabe skriptere, neiskusne i bez znanja to je nemoguce ukloniti, jedino za nekog sa malo vise znanja.
Inace, ako saznam da neko preimenuje AC i slicne stvari, vrlo lako cu ga naterati da vrati staro ime i creditse, nekima sam to vec uradio, i pokajali su se, zato pazi sta radis 🙂
Budi siguran da ce ti ovo uraditi jer je Maki inace cutljiv,ali kad krene najebu svi 😄
pre 12 godina
TuKy wrote on March 2, 2013, 2:00 pm:
Evo recicu ti kako da odradis to,ali to nemoj da radis to nije uredu,neko se trudio da ovaj AC uraditi a ti bih da smaknes da pise Maki i da stavis tvoje ime,to je jednostavno Kradja.OnPlayerConnect to ko sto je Maki reko ne sklanjaj pokajaces se 😉
pre 12 godina
Ako ukloni OnPlayerConnect nece mu raditi pola AntiCheta, i kikovace za sve zivo.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava