ex_ObjectCreator v0.2c
by dock
Update: 03.03.2012.
Ova filterscripta je jako prosta. Sluzi za kreiranje objekata ingame, kako bi lakse nasli IDeve objekata, da ne morate kopati po MTA i slicno.
Upravo sam trazio objekat, imao sam gomilu IDeva sa wiki.sa-mp.com i napravio sam ovo da se lakse snadjem i lakse nadjem objekat koji mi je trebao, pa mozda zatreba jos nekome.
Filterscripta se sastoji iz cetiri komande:
ZA SVE KOMANDE MORATE BITI ULOGOVANI KAO RCON ADMIN, DA NEBI SVI IGRACI PRAVILI OBJEKTE PO MAPI!!!
KOMANDA: /objecthelp - Prikazuje dialog sa komandama Filterscripte
KOMANDA: /object [ ID objekta ] - Stvara objekat sa odabranim IDem do vas!
KOMANDA: /unistiobject [ Redni broj objekta ] - Unistava objekat sa odabranim rednim brojem!
KOMANDA: /unistisveobjecte - Unistava sve objecte koje ste stvorili
KOMANDA: /pomeriobject [ Redni broj objekta ] - Omogucava pokretanje
Maksimalan broj objekata koji mozete stvoriti je 500 (naravno kad unistite broj se smanjuje...)!
Maksimalan broj mozete povecati ukoliko vam je potrebno promenom ovog dela:
MAX_OBJEKATA 500 // Umesto 500 stavite broj koji vam je potreban!
Komanda /object nije ogranicena IDevima zbog sirokog broja ideva objekata, ako pogresite ID objekat se jednostavno nece spawnati, ili ako se spawna mozete ga obrisati koristeci /unistiobject.
U sledecoj verziji planiram da napravim cuvanje objekata u .txt file (smatram da nije potrebno, ali ubacicu ukoliko nekome zatreba).
Evo par slika da vidite kako to izgleda otprilike:
Kada se stvori objekat:

Kada se unisti objekat:

Stvoreno vise objekata:

Unisteno sve od jednom:

Kada napravite objekat izbaci vam koji je redni broj koji koristite za brisanje objekta:

Kada unistite objekat:

Kako ubaciti?
- Jednostavno fajlove 'ex_ObjectCreator.amx' i 'ex_ObjectCreator.pwn' prebacite u vas filterscripts folder i u 'server.cfg' pod filterscripts dodate
ex_ObjectCreator
- Obavezno napraviti folder sa imenom 'ex_ObjectCreator' u vasem 'scriptfiles' folderu inace ce vam server padati kad pokusate sacuvati objekte!!!
Bugovi:
Kolko znam bugova nema, ukoliko ima prijavite ...
Download:
MediaFire Link (UPDATE LINK za v0.2c)
Ovo mi je prva Filterscripta ne budite grubi 😄