[SA] Skill Arena RolePlay ~ Novi rekord 1000/1000

Započeo // xunder
3. Mar. 2016. Zaključano
10,405
pregleda
6
5
Godfather
3. Mar. 2016.

• Pozdrav, zelio bih da vam saopstim da je najveci server na Balkanu oborio rekord od 907 igraca. Nakon 3 godine rada servera, uspjeli smo trudom, radom, dobrom rganizacijom i skriptom, da postignemo ono sto mnogi nisu uspjeli, kako na Balkanu, tako i na svijetu. Oboren je rekord, i od juce oko 19:30 on iznosi maksimalnih 1000 igraca. Ovim putem zelimo da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da dodjemo do ove brojke. Medju prvima na Balkanu, ako ne i prvi koji smo ovo uspjeli. Danas kada je najteze ostvariti ovo, posebno na Balkanu, uz konstantne DDoS-eve koji traju vise od 9 mjeseci, uz konstantan rad na skripti, pomaganje igracima i tako dalje, svi mi smo uspjeli da stvorimo pravi server na Balkanu.
• Kao sto rekoh oko 19:30 2 marta 2016 1000 ljudi je bilo uz nas, sjedalo za kompjuterima a brojka se drzala vise od 1 sat. Uz to se da napomenuti da je bio radni dan, ali mi smo i prije velike proslave popunili slotove. Mnogo mi je drago da ovo postoji na balkanu, i zelim da vas, ako vec niste, pozovem na server da zaigrate zajedno sa nama.
• Mnogi kazu da na Skill Areni uopste nema DDoS-a vec da je skripta problem ali naravno prilozicemo sliku o obavjestenjima o napadima: KLIK. Sto se tice prozivki, one ce uvijek postojat i mi se ne obaziremo na njih.
• Naravno u najavi je update, development mozete pratiti na forumu ili twitter profilu Deity-ja. Ukoliko zelite da date ideju za razvoj skripte postajte na forumu, zatim prijedlog ide na razmatranje i prihvata se ili odbija. Skill Arena nastoji da bude najbolja na Balkanu pa i sire, trebamo vasu pomoc!
• Nadam se da je sve jasno, i ocekujem nove i stare SAMP servere da se udruze i da se ovo opet ponovi, mozda na nekom drugom serveru mozda opet na SA,videcemo jos.
• Veliki pozdrav svima, svim igracima sirom balkana, Skill Arena igraci kidaju i kidace dokle god bude trebalo za to, a mi cemo biti tu da se postaramo za dobru i sigurnu igru.

• Skill Arena RolePlay •
• www.sa-rpg.com •
• server.sa-rpg.com •
• ts3.sa-rpg.com •

Skill Arena sija cak i kada padne mrak!
aleluja
5
Godfather
3. Mar. 2016.
ÄŒestitke samo naprijed.
Savo
4
Shot Caller
3. Mar. 2016.
Svaka cast.
Vi i DreamWorld RPG Macedonia ste jedini serveri sto se tice balkana koji ste uspeli da oborite rekorde (1000/1000) i sumnjam da ce ovo ko u skorije vreme ponoviti.
Rax_King
5
Godfather
3. Mar. 2016.
TiXoR_ wrote on March 3, 2016, 7:27 pm:
ÄŒestitke samo naprijed.

Hvala brate 😄

gReeDy.aMx wrote on March 3, 2016, 7:30 pm:
Svaka cast.
Vi i DreamWorld RPG Macedonia ste jedini serveri sto se tice balkana koji ste uspeli da oborite rekorde (1000/1000) i sumnjam da ce ovo ko u skorije vreme ponoviti.

Iskreno, nadam se da necemo biti jedini. Slazem se da nece ovo neko u skorije vrijeme ponoviti, ali bih voljeo vidjeti veci broj igraca na Balkanu, posebno vecim serverima 😄
Muma Rascall
6
Forum Don
🔥3
3. Mar. 2016.
Mmm ^^ Deity se razbacao sa /nagradi xD
DeitY
4
Shot Caller
3. Mar. 2016.
hehe easy

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava

© 2026 SmartShark. All rights reserved.