Naš forum je uspješno migriran na novu platformu. Svi vaši podaci, računi i sadržaj su prebačeni na GTABLKN.
Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

ProGaming.baZelimo da vas obavjestimo da je na ProGaming SA:MP serveru stigao novi mod!IP:193.104.68.40:7710Mod donosi nove inovacije na citavom podrucju RolePlay gaminga!Slijedi ukratko opis: Mod ima oko 80 firmi, među njima ima oko 40 tipova/vrsta od kojih su neki:24/7 SupermarketCar/Bike/Avio/Boat rentAccesories ShopPilana, Ribarnica, Komunalno Preduzece...Clothes ShopTrafikeTeretanaGun ShopKafanaPekaraBar i mnoge druge...Scripta ima oko 20 poslova, neki od njih su:SmecarSeljakDrvosjecaUzgajivac DrogeDiler DrogomDiler OruzjemKradljivacPilotRibarRazvozac Ilegalne robeRudarScripta ima 13 organizacija, a to su:ILEGALNE[Mara Salvatrucha(MS13)CripsLa Cosa Nostra(LCN)YakuzaLEGALNEMedical Department(MD)Police Department(PD)Federal Beurau of Investigation(FBI)Special Tactics And Weapons(SWAT)
Slike:" alt="" />

GM ima 190 kuca - bez poznatih bugova (sistem sam ja sam razvio - tj. ovo NIJE GF edit)Mozete kupovati naocale i kacige u Accesories ShoppovimaTakodjer za firme vrijedi isto kao i za kuce, osim jedne nove stvari:Mozete birati cijenu svakog artikla kojeg zelitePostoje 3 ownershipa:CarOwnership (/v)MotoOwnership (/mo)HeliOwnership (/he)
Dođite i uvjerite se sami!" alt="" />Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava