Započeo MEDO
•25. Mar. 2016.• ZaključanoGeForce RolePlay - Otvorenje foruma - 01.04.2016
3,607
pregleda
20
Balkan SA:MP
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
241 / 250 XP
Početnik(0)
1,344
Teme:
Pridružio se:Jun 2012
25. Mar. 2016.

Pozdrav svim Älanovima Balkan SA:MP zajednice.
Želimo vas obavijestiti da se 01.04.2016 godine otvara forum Vama već poznate zajednice GeForce.Ukoliko ste imali neke loÅ¡e trenutke na GeForce zajednici doÅ¡lo je vrijeme da ih zaboravite.Server i sama zajednica je dobila novo vodstvo koje će vam osigurati dobru igru i joÅ¡ bolju zabavu.Otvaranja servera joÅ¡ nije blizu, niti vam mogu reći toÄan datum.No ne brinite se obavijestit ćemo Vas na vrijeme 🙂
Vidimo se 01.04.2016 godine u što većem broju.
Forum: www.geforce-samp.comŽelimo vas obavijestiti da se 01.04.2016 godine otvara forum Vama već poznate zajednice GeForce.Ukoliko ste imali neke loÅ¡e trenutke na GeForce zajednici doÅ¡lo je vrijeme da ih zaboravite.Server i sama zajednica je dobila novo vodstvo koje će vam osigurati dobru igru i joÅ¡ bolju zabavu.Otvaranja servera joÅ¡ nije blizu, niti vam mogu reći toÄan datum.No ne brinite se obavijestit ćemo Vas na vrijeme 🙂
Vidimo se 01.04.2016 godine u što većem broju.
Lijep pozdrav, GeForce Online Gaming Comunity Staff Team
25. Mar. 2016.
Samo se pitam, kako vam nije dojadilo? Zajednica koja je službeno zatvorena davnih dana, a vi prodajete ovakve budalaste priÄe? Tvoj potpis mi je jasan, i jasno mi je po toj reklami kako će se isti "vratiti". Ne glupirajte se, kaljate već ukaljano ime na koje se posrao pinkman koji je i prodao istu - pri tome Å¡to je Gloomy postavio X statusa oko toga da se skupi novac za ovu domenu, a mogao ju je bez ikakvih problema dat.
SA-MP uvijek isti, pokušaji da se ostvari nešto na tuđem imenu, smiješno!
Kingpin
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
241 / 250 XP
Početnik(0)
1,344
Teme:
Pridružio se:Jun 2012
25. Mar. 2016.
Gros11 wrote on March 25, 2016, 4:47 pm:
Samo se pitam, kako vam nije dojadilo? Zajednica koja je službeno zatvorena davnih dana, a vi prodajete ovakve budalaste priÄe? Tvoj potpis mi je jasan, i jasno mi je po toj reklami kako će se isti "vratiti". Ne glupirajte se, kaljate već ukaljano ime na koje se posrao pinkman koji je i prodao istu - pri tome Å¡to je Gloomy postavio X statusa oko toga da se skupi novac za ovu domenu, a mogao ju je bez ikakvih problema dat.
NiÅ¡ta je ne pokuÅ¡avam ostvarit s tuÄ‘im imenom.Zanima me Å¡ta misliÅ¡ pod tim budalaste priÄe.Ja bih te molio, ako imas kakvih problema da se meni obratis na PM!
Tebi kolega želim sve najbolje i pridruži nam se 01.04.2016 godine.
25. Mar. 2016.
MEDO wrote on March 25, 2016, 4:55 pm:
Ništa je ne pokušavam ostvarit s tuđim imenom.Zašto sam naglasio lijepo da je zajednica dobila nove voditelje.
Kao Å¡to je on imao, imaÅ¡ ju i ti - dakle nemaÅ¡. MeÄ‘utim, nije to firma pa da se ime zabranjuje. Ali prodajete maglu. 😉
Shot Caller
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
90 / 100 XP
Početnik(0)
133
Teme:
Pridružio se:Jan. 2016
1. Apr. 2016.
Forum je otvoren. Dobrodošli ste svi naravno, ukoliko imate pitanja za GeForce možete nam se obratit putem FB-a ili putem PMa
FB stranica: https://www.facebook.com/GeForceOnlineGamingCommunity/
FB stranica: https://www.facebook.com/GeForceOnlineGamingCommunity/
Enforcer
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
40 / 100 XP
Početnik(0)
201
Teme:
Pridružio se:Dec. 2011
Kingpin
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosAktivan Član
185 / 250 XP
Početnik(0)
1,050
Teme:
Pridružio se:Nov. 2013
11. Apr. 2016.
MEDO wrote on April 11, 2016, 6:35 pm:
Forum ne radi.
Danas oko 3h je bio downtime od 3 minute.Å ta ti taÄno izbacuje kad se probaÅ¡ spojit na forum?
DNS problem, gresku 1001.
idk
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava