[BURPG]Re-otvorenje starog moda || Update v1.8.5
6,308
pregleda
65
Quote from August 3, 2012, 2:37 pm:
Sretno,mada nije baÅ¡ ono Å¡to sam oÄekivao koliko ste najavljivali...
Ima jos toga sto nije na slikama,dodji pogledat,a kada sam imao problema sa CoS-om slucajno izbrisao mod,tako da sam neke stvari dzaba radio i propale 😄
Hvala 🙂
3. Avg. 2012.
Quote from August 3, 2012, 2:42 pm:
Sta smo mi sve gurali sa ovim modom zbog ownershipa smo svakih mesec auta prodavali pa davali novac ali toga vise necee biti 😄 Srecno nam ovaj put 🙂
U sledecu subotu stize novi CoS,trenutno nemamo CoS-a,jer sam morao danas ubacit i bez toga,puno smo kasnili sa update-om 2-3 dana 😄
4. Avg. 2012.
auu jbt,pre pre pre pre pre mnogo mi se sviÄ‘a Intro vaÅ¡eg servera,pre dobar je joÅ¡ ovakav nisam video,da je ovako dobro odraÄ‘en,VELIKE POhvale na to! Skin System tj /buyclothes je predobar i dobar zbog MGa, da igraÄi ne Mgaju,znaÄi možeÅ¡ RPati koga hoćeÅ¡,sve je predobro,samo ako tij e osnova SERP skripte to jedino ne valja a sve ostalo je extra! SRETNO!
4. Avg. 2012.
Quote from August 3, 2012, 3:40 pm:
Sretno vam 🙂
Chris
Chris
Hvala 🙂
AroN wrote on August 3, 2012, 3:44 pm:
Sretno... 😉
Hvala
Brico wrote on August 3, 2012, 7:01 pm:
Sretno Vam.
Zar niste bili dali dawnload link za svoj mod?
Zar niste bili dali dawnload link za svoj mod?
Hvala
Nelsonâ„¢ wrote on August 4, 2012, 2:37 am:
auu jbt,pre pre pre pre pre mnogo mi se sviÄ‘a Intro vaÅ¡eg servera,pre dobar je joÅ¡ ovakav nisam video,da je ovako dobro odraÄ‘en,VELIKE POhvale na to! Skin System tj /buyclothes je predobar i dobar zbog MGa, da igraÄi ne Mgaju,znaÄi možeÅ¡ RPati koga hoćeÅ¡,sve je predobro,samo ako tij e osnova SERP skripte to jedino ne valja a sve ostalo je extra! SRETNO!
Hvala i tebi,a sto se tice SE:RP nije SE:RP izvorni mod 😄
Crime Lord
Novi Član
240 / 250 XP
🌱Početnik(0)
937
Teme:
Pridružio se:Mar. 2011
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava