Zaključano
[BURPG]Re-otvorenje starog moda || Update v1.8.5
6,185
pregleda
65
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 13 godina
Quote from August 3, 2012, 2:37 pm:
Sretno,mada nije baÅ¡ ono Å¡to sam oÄekivao koliko ste najavljivali...
Ima jos toga sto nije na slikama,dodji pogledat,a kada sam imao problema sa CoS-om slucajno izbrisao mod,tako da sam neke stvari dzaba radio i propale 😄
Hvala 🙂
pre 13 godina
Quote from August 3, 2012, 2:42 pm:
Sta smo mi sve gurali sa ovim modom zbog ownershipa smo svakih mesec auta prodavali pa davali novac ali toga vise necee biti 😄 Srecno nam ovaj put 🙂
U sledecu subotu stize novi CoS,trenutno nemamo CoS-a,jer sam morao danas ubacit i bez toga,puno smo kasnili sa update-om 2-3 dana 😄
pre 13 godina
auu jbt,pre pre pre pre pre mnogo mi se sviÄ‘a Intro vaÅ¡eg servera,pre dobar je joÅ¡ ovakav nisam video,da je ovako dobro odraÄ‘en,VELIKE POhvale na to! Skin System tj /buyclothes je predobar i dobar zbog MGa, da igraÄi ne Mgaju,znaÄi možeÅ¡ RPati koga hoćeÅ¡,sve je predobro,samo ako tij e osnova SERP skripte to jedino ne valja a sve ostalo je extra! SRETNO!
pre 13 godina
Quote from August 3, 2012, 3:40 pm:
Sretno vam 🙂
Chris
Chris
Hvala 🙂
AroN wrote on August 3, 2012, 3:44 pm:
Sretno... 😉
Hvala
Brico wrote on August 3, 2012, 7:01 pm:
Sretno Vam.
Zar niste bili dali dawnload link za svoj mod?
Zar niste bili dali dawnload link za svoj mod?
Hvala
Nelsonâ„¢ wrote on August 4, 2012, 2:37 am:
auu jbt,pre pre pre pre pre mnogo mi se sviÄ‘a Intro vaÅ¡eg servera,pre dobar je joÅ¡ ovakav nisam video,da je ovako dobro odraÄ‘en,VELIKE POhvale na to! Skin System tj /buyclothes je predobar i dobar zbog MGa, da igraÄi ne Mgaju,znaÄi možeÅ¡ RPati koga hoćeÅ¡,sve je predobro,samo ako tij e osnova SERP skripte to jedino ne valja a sve ostalo je extra! SRETNO!
Hvala i tebi,a sto se tice SE:RP nije SE:RP izvorni mod 😄
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava