Zaključano
[YUB] Opis servera - Petak 1.12.2017 u 20h
5,344
pregleda
24
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 8 godina
Ne vidim Å¡ta ste uradili da biste stavili verziju v1.5.0 b, kao prvo, k'o je pratio malo videe, vidio je da jedan ne radi, drugo, videi su iz 2014. godine, ali to je nebitno. Igr'o sam nekad na YUB-u i moglo se igrat' dok se furalo 160-200 igraÄa naveÄer, a po dani do 100 igraÄa dnevno i to za raspust..
Kako god, samo nemojte djeci opuhat sve pare, hoće djeca ić' sjedit' u školi za NG ili bolje prikupljajte za Samida, pa pomozite..
@tema Sretno vam.
Kako god, samo nemojte djeci opuhat sve pare, hoće djeca ić' sjedit' u školi za NG ili bolje prikupljajte za Samida, pa pomozite..
@tema Sretno vam.
pre 8 godina
Captain Foux wrote on November 27, 2017, 9:45 pm:
Ne vidim Å¡ta ste uradili da biste stavili verziju v1.5.0 b, kao prvo, k'o je pratio malo videe, vidio je da jedan ne radi, drugo, videi su iz 2014. godine, ali to je nebitno. Igr'o sam nekad na YUB-u i moglo se igrat' dok se furalo 160-200 igraÄa naveÄer, a po dani do 100 igraÄa dnevno i to za raspust..
@tema Sretno vam.
@tema Sretno vam.
Pa kazem ja skupljaju se pare za zimovanje 🙂
pre 8 godina
Captain Foux wrote on November 27, 2017, 9:45 pm:
@tema Sretno vam.
@tema Sretno vam.
Pogledaj ovdje ako nisi vec, uz to uradjena je optimizacija moda, novi sistemi spremanja, ucitavanja... mod je pravljen 2011, a skripti niko nije imao pristup sem jednog vlasnika koji zadnjih nekoliko godina nije davao veliku paznju serveru zbog skolskih obaveza. Sad je sve to updateovano. Ima jos dosta stvari i koje ne pisu u temi, ali nebitno, ako se vratis primijetit ces. Najbitnije je da ce od sad biti sve na vrijeme.
http://yunited-balkan.info/forum/index.php?topic=229.0
Prozivas svako malo za pare, a evo da ti citiram jos jednog vlasnika
"Cilj nije zarada, već iskljuÄivo zabava, tako da se niÅ¡ta od imovine koja se prije prodavala neće prodavati. Svaki igraÄ Ä‡e moći uzeti Å¡ta želi, od novca koji zaradi iskljuÄivo svojim radom i trudom na serveru. Dakle, firme, kuće i sliÄne stvari vam ostaju da se borite za njih. "
VIP sistem isto igraci ako ne zele nece morati kupovati za pravi novac, vec ce biti drugi sistem kao jedan oblik reklamiranja.
Otkupili smo server, nisu vise isti vlasnici. Uglavnom pare od igraca nam nisu sekunde bitne, smeta mi sto pricas bez cinjenica, nisi jos imao priliku vidjeti kako vodimo server. Dodji i uvjeri se da je istina sve sto pricamo. 🙂
Hvala ostalima.
pre 8 godina
Quote from November 27, 2017, 9:45 pm:
@tema Sretno vam.
@tema Sretno vam.
Pogledaj ovdje ako nisi vec, uz to uradjena je optimizacija moda, novi sistemi spremanja, ucitavanja... mod je pravljen 2011, a skripti niko nije imao pristup sem jednog vlasnika koji zadnjih nekoliko godina nije davao veliku paznju serveru zbog skolskih obaveza. Sad je sve to updateovano. Ima jos dosta stvari i koje ne pisu u temi, ali nebitno, ako se vratis primijetit ces. Najbitnije je da ce od sad biti sve na vrijeme.
http://yunited-balkan.info/forum/index.php?topic=229.0
Prozivas svako malo za pare, a evo da ti citiram jos jednog vlasnika
"Cilj nije zarada, već iskljuÄivo zabava, tako da se niÅ¡ta od imovine koja se prije prodavala neće prodavati. Svaki igraÄ Ä‡e moći uzeti Å¡ta želi, od novca koji zaradi iskljuÄivo svojim radom i trudom na serveru. Dakle, firme, kuće i sliÄne stvari vam ostaju da se borite za njih. "
VIP sistem isto igraci ako ne zele nece morati kupovati za pravi novac, vec ce biti drugi sistem kao jedan oblik reklamiranja.
Otkupili smo server, nisu vise isti vlasnici. Uglavnom pare od igraca nam nisu sekunde bitne, smeta mi sto pricas bez cinjenica, nisi jos imao priliku vidjeti kako vodimo server. Dodji i uvjeri se da je istina sve sto pricamo. 🙂
Hvala ostalima.
Pa kako ćemo vidjet' kad kupe GX-a, Lidera ili sliÄno, sem ove privatne orge, to u redu.. Jest' da imate najbolju skriptu na Balkanu, nisam za tebe ni rek'o, znam da si ti bio i isto jedan od najjaÄih Admina. Nisam upućen ko joÅ¡ sa tobom vodi server, ako ima neko od starog staffa, kao Å¡to je Kliba bio, neće bit' janjadi za NG. Svejedno, navratiću. 🙂
pre 8 godina
Necemo prodavati nepokretnu imovinu uopste a kamoli server pozicije, na pocetku cemo biti nas trojica od vlasnika samo u staffu. Kako dalje nismo pricali, ali ko god da bude tu bit ce provjeren i pouzdan, nama ako je u cilju da server napreduje i igraci budu zadovoljni, ubacit cemo pravu ekipu. Naleti u petak
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava