Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Xomnia - Worldwide [OTVORENJE | Nedjelja 30.12.2012, 19h]

Započeo XavierX
pre 13 godina
5,883
pregleda
66
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
boky
Made Man
pre 13 godina

Dosle su nove pogodnosti na Xomnia RolePlay. Svaki igrac koji dode na server dobiti ce Level 2 i 5.000$ , s tim da je 5.000$ jako tesko zaraditi na serveru ! Pridruzite se i postanite clan nase zajednice ! Dobili smo cak pogodnosti doniranja, imate prijave za Moderatore, takoder imate i za Marketing i Youtube Team, i jos jedna velika pogodnost je to da imate i PRIJAVE ZA LIDERE !Stoga se pridruzite nasoj zajednici!
IP: 158.255.211.144:7797
Xomnia Leading Team
monph
Rookie
pre 13 godina
UÅ¡ao sam na server i stvarno mi se svidjelo, isprva nije bilo nikoga, ali odmah su doletila 2-3 admina doÅ¡li do nas i provela nas kroz server, ja sam s vlasnikom probao skoro pola poslova samo me vodio i sve sam probavao, admin team mi se stvarno sviÄ‘a, sviÄ‘a mi se i mod odličan je, igrači se budu skupi stvarno svaka pohvala 🙂
Smithh
Enforcer
pre 13 godina
Srećno.
TuKy
Hustler
pre 13 godina
Monph2 wrote on January 24, 2013, 12:48 am:
UÅ¡ao sam na server i stvarno mi se svidjelo, isprva nije bilo nikoga, ali odmah su doletila 2-3 admina doÅ¡li do nas i provela nas kroz server, ja sam s vlasnikom probao skoro pola poslova samo me vodio i sve sam probavao, admin team mi se stvarno sviÄ‘a, sviÄ‘a mi se i mod odličan je, igrači se budu skupi stvarno svaka pohvala 🙂

Hvala, igraći poput tebe koji su civilizirani te koji ne žicaju svaku sitnicu mi se najviše sviđaju. Ostani nam, ako te šta zanima samo pitaj.
TuKy
Hustler
pre 13 godina
Danas dolazi novi update, pa dođite pogledati.
boky
Made Man
pre 12 godina
TuKy wrote on January 24, 2013, 12:48 am:

Hvala, igraći poput tebe koji su civilizirani te koji ne žicaju svaku sitnicu mi se najviše sviđaju. Ostani nam, ako te šta zanima samo pitaj.

TuKy , evo mozes i mene uvrstati u tu skupinu hehe. Dobili smo nove stvari itd.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava