Zaključano
Xomnia - Worldwide [OTVORENJE | Nedjelja 30.12.2012, 19h]
5,881
pregleda
66
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 13 godina
Vidim da ovo postaje ogromna svaÄ‘a pa da iznesem svoje miÅ¡ljenje na temu. Prvo, hvala svima koji ste nas posjetili i koji ste ostali. Prvo i najbitnije Å¡to morate znati je da je priliÄno drugaÄije otvoriti server sa skriptom koja nije 'masovno' testirana joÅ¡, nego otvoriti server gdje je prije igralo 30+ igraÄa. Naravno, bilo je bugova, od kojih je nekoliko već rjeÅ¡eno, no update koji dolazi krajem tjedna rjeÅ¡ava apsolutno svaki poznati bug + puno novih mogućnosti. TakoÄ‘er, server uvijek izgleda prazno ako se ne igra na njemu barem tjedan dana, zato ne volim kritike od igraÄa koji su doÅ¡li na server na par minuta, jer jednostavno nema dovoljno vremena pregledati svaki sistem u detalje. Iskreno, skripta ne sadrži sve stvari koje sam planirao na otvorenju, no kao Å¡to znamo, viÅ¡e mogućnosti, viÅ¡e stvari mogu poći po zlu - Upravo zato sam odluÄio nadograÄ‘ivati server redovitim i obilnim update-ima da se svaki dio skripte može detaljno provjeriti. Bilo kako bilo, skripta je već sad moj najveći projekt (po veliÄini), no to je oÄekivano poÅ¡to se sve djeli na 6 djela - Tri jezika i tri grada. Nisam oÄekivao ni 40 ljudi na poÄetku, pa sam se ugodno iznenadio te se nadam da će se server s vremenom puniti. Å to se tiÄe kritika oko mapanja, osobno volim mapati ali jednostavno mi se Äini da nema smisla puniti server nepotrebnim objektima jer je originalna mapa San Andreasa po meni odliÄno osmiÅ¡ljena i modelirana, no i zbog naÅ¡eg sistema objekata kojem se smanjuje limit sa svakim stvorenim objektom. Ipak mislim da je skripta bitnija za bolji gameplay, kao Å¡to je netko iznad mene napisao.
pre 13 godina
UPDATE | 9.1.2013 | Verzija 1.3.11
- Popravljeni bugovi s sistemom goriva.
- Popravljeni manji problem oko /eject komande.
- Popravljeni manji bug oko sistema telefona.
- Popravljeni bugovi s /object place, /object edit
- Popravljeni bugovi s /object sell, /aobject sell
- Popravljeni bug kada bi objekt ostao u trgovini nakon što ste ga kupili.
- Trgovine namještaja sada imaju zaradu. (Bug fix).
- Bicikli više ne troše gorivo, te im ne morate paliti motore.
- Popravljeni bug sa promjenom skina kod /work stop kod ÄistaÄa prozora.
- MehaniÄari sada mogu bojati sva vozila koristeći /mechanic komandu. To je inovativni sistem, nikada prije viÄ‘eni.
- Neke nove mape, jedna by Xavier, jedna by Tuky.
- Popravljeni bugovi s sistemom goriva.
- Popravljeni manji problem oko /eject komande.
- Popravljeni manji bug oko sistema telefona.
- Popravljeni bugovi s /object place, /object edit
- Popravljeni bugovi s /object sell, /aobject sell
- Popravljeni bug kada bi objekt ostao u trgovini nakon što ste ga kupili.
- Trgovine namještaja sada imaju zaradu. (Bug fix).
- Bicikli više ne troše gorivo, te im ne morate paliti motore.
- Popravljeni bug sa promjenom skina kod /work stop kod ÄistaÄa prozora.
- MehaniÄari sada mogu bojati sva vozila koristeći /mechanic komandu. To je inovativni sistem, nikada prije viÄ‘eni.
- Neke nove mape, jedna by Xavier, jedna by Tuky.
pre 13 godina
Juce sam uso na srv da vidim kakav je i svidio mi se al nije bilo igraca (al koji novo otvoreni srv ce ocekivat igrace u 2h poslje ponoci xD ) uglavnom zelim i sad uci na srv al je problem sto doÄ‘e do "Conected. Joining the game..." i nista se ne desava 😢
Sve u svemu sretno vam!
Sve u svemu sretno vam!
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava