Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Xomnia - Worldwide [OTVORENJE | Nedjelja 30.12.2012, 19h]

Započeo XavierX
pre 13 godina
5,882
pregleda
66
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Marac500
Shot Caller
pre 13 godina
Iskreno, razocarali ste me!
Psiholog
Shot Caller
pre 13 godina
Quote from December 31, 2012, 9:03 pm:
Iskreno, razocarali ste me!

Zbog čega ?.. i zašto imaš u potpisu ono od mog srwa još davno xD
TuKy
Hustler
pre 13 godina
Cilj nam je da popravimo sve bugove, te zatim  dalje ići. ovja tjedan će vjerovatno biti update pa će se popraviti svi bugovi (neki već jesu), i updateom  će se dodati nove stvari i nove mape.
Kalu_Corleone
Underboss
pre 13 godina
Solidan opis i forum , sretno 🙂
B-Line
Made Man
pre 13 godina
Odlicno, svaka cast, pohvale, sretno Vam!
Davidoff
Crime Lord
pre 13 godina
Ne razumijem zasto ste otvorili server bez mapa trebali ste da izmapate sve pa onda da otvorite ili necete da ubacate mape ne razumijem server je pust!
[RC] Johny_Blayke
Rookie
pre 13 godina
Omg,jesi ti usao na neki server koji nije na balkanu mslm na RP,svi su kao sto ti kazes pusti mogli su oni uraditi mnogo mapa ali nisu to ucinili verovatno zbog nivoa RP-a,ili nekog drugog razloga.I uostalom na serveru se gleda prvo skripta pa tek onda mape
Davidoff
Crime Lord
pre 13 godina
....ρнιℓℓιρѕ... wrote on January 2, 2013, 7:50 pm:
Omg,jesi ti usao na neki server koji nije na balkanu mslm na RP,svi su kao sto ti kazes pusti mogli su oni uraditi mnogo mapa ali nisu to ucinili verovatno zbog nivoa RP-a,ili nekog drugog razloga.I uostalom na serveru se gleda prvo skripta pa tek onda mape

Znam ja da je to fora igrao sam ja i kod njih na server i ne mozes ti mene da ucis sto je RP server igram vec dugo na njih ali samo govorim da su mogli uradit barem jednu mapu burg ili banku ili tako nesto i za ovaj mod ima je trebalo mjesec dana rada nema dosta komandi ja mislim da ima 30k linija u modu🙂
SpawneR Open
Rookie
pre 13 godina
ma mod je pazan.. Cim sam uso nije mi se svidjalo , jebes RP kad nema nigde trafike niti niceg -.-
Psiholog
Shot Caller
pre 13 godina
Techno_no1 wrote on January 2, 2013, 8:15 pm:
Aj neću psovat,suzdržat ću se..Jel tvori skripta server ili jebene mape koje se naprave za 2minute?

Očito jesu.. znači najbolje ko i svugdi uzet neki mod, preimenovat ga, reć da je unikatan i dilit admine i pare (i zvat ga RP serverom)

I pusti serveri?.. meni se iskreno više sviđa kad nema niti jedne mape, možda jedino kod bandi da im se poboljša RP ili ono usputna neka mapa kao npr. rampa ili tako.. Lipše izgleda...
[Bp]D.N
Kingpin
pre 13 godina
Da se nadovezem pre Lock 😄
Slazem se sa gore navedenim komentarima,al mi jedan bode oci a to je server bez mapa.
Ljudi zar je bitno jel ima mape,bitnije je sto manje bugova i odlican mod,sto ima Xomnia.
Mape semogu odraditi dok prdnes.

Xomnia Admin's:
Oce li biti skoro neki big update.
Psiholog
Shot Caller
pre 13 godina
Caupton bit će update krajem tjedna rekao je Xavier...
Chris Martin
Underboss
pre 13 godina
Davidoff wrote on January 2, 2013, 7:57 pm:
ja mislim da ima 30k linija u modu🙂

Kakve to pobogu veze ima...
Chris Martin
Underboss
pre 13 godina
Techno_no1 wrote on January 2, 2013, 8:32 pm:
Po meni osobno mape ne tvore server,server tvori skripta.Najlakše je uzet gf skriptu ili neku drugu,te otvorit server!Naravno kad uzmeš neku skriptu znaš da nema bugova i da možeš samo update radit.I sad vi meni kažite da je pošteno da se uzima tuđa skripta i da vi sa tuđom skriptom imate igrače,a mi koji radimo od 0 uvijek izvisimo.Ali vi meni recite ćemu je to fora ako od od 50 balkanskih servera 30 ima neku tuđu skriptu?Naravno mi smo uložili puno truda u skriptu,i nemože nitko reć da skripta nije unikatna.Skripta ima bugova naravno,ali nemoš ti radit skriptu od 0 da nema niti jednog buga,ali svi kad dođete gore,vidite par bugove i zbog server,ali ja znam da je to krivi postupak,jer tek sad kad su sređeni bugova skripta počinje još više napredovat.Ja mislim da se samnom slaže sigurno pola ove zajednice,ako ne,tada ja neznam tko je tu .

@Caupton's

Spremno je sve,ali želimo čim više tog dodat,tako da će bit krajem tjedna.

Jesi ga uvelicao, od 50 servera da 30 ima tudju skriptu 😄 😄 😄 ima preko 45
Psiholog
Shot Caller
pre 13 godina
Coldplay wrote on January 2, 2013, 8:32 pm:
Po meni osobno mape ne tvore server,server tvori skripta.Najlakše je uzet gf skriptu ili neku drugu,te otvorit server!Naravno kad uzmeš neku skriptu znaš da nema bugova i da možeš samo update radit.I sad vi meni kažite da je pošteno da se uzima tuđa skripta i da vi sa tuđom skriptom imate igrače,a mi koji radimo od 0 uvijek izvisimo.Ali vi meni recite ćemu je to fora ako od od 50 balkanskih servera 30 ima neku tuđu skriptu?Naravno mi smo uložili puno truda u skriptu,i nemože nitko reć da skripta nije unikatna.Skripta ima bugova naravno,ali nemoš ti radit skriptu od 0 da nema niti jednog buga,ali svi kad dođete gore,vidite par bugove i zbog server,ali ja znam da je to krivi postupak,jer tek sad kad su sređeni bugova skripta počinje još više napredovat.Ja mislim da se samnom slaže sigurno pola ove zajednice,ako ne,tada ja neznam tko je tu .

@Caupton's

Spremno je sve,ali želimo čim više tog dodat,tako da će bit krajem tjedna.

Jesi ga uvelicao, od 50 servera da 30 ima tudju skriptu 😄 😄 😄 ima preko 45

Od 50 možda ih samo tih 45 nema nimalo editanu skriptu, ostalo su se potrudili bar nešto..

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava