Zaključano
X-Zone RPG Utorak - 10.08.2010. u 20h - Veliko otvorenje
5,212
pregleda
45
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 15 godina
Jedna reklamna xD

INFO
Prijave za moderatore/game mastere/lidere su zavrsene te su isti odabrani 🙂

INFO
Prijave za moderatore/game mastere/lidere su zavrsene te su isti odabrani 🙂
pre 15 godina
SRETNO....nadam ces da ces uspjet....ali bit ce kao i na svake servere na otvaranje ce vas biti dosta...radovat cete se....😛 😛 😛 a onda sutra ili nakon nekoliko dana svima dosadi.......imat cete vasih 20 igraca najmanje stalnih...u to sam siguran...
SRENO SA SERVEROM
SRENO SA SERVEROM
pre 15 godina

INFO CENTAR - OBAVIJEST |
Moto naÅ¡eg tima je " Svi za jednog jedan za sve" stoga je 1338 tim zbog nadolazećeg vjerskog praznika odluÄio da pomjeri otvaranje servera za nekoliko sati ranije da bi svi igraÄi mogli stići na otvaranje.
ZnaÄi otvaranje servera je pomjereno za 17 sati - 10.agusta.
pre 15 godina
Eto da vas obavjestim da se desio problem koji je zahvatio skriptu. Da malo pojasnim, jucer prije testiranja servera, komandi i tako, da sve isprobamo GMi i Admini desio se problem u CO skripti i tako zahvatio gotovo cijelu skriptu. Problem se nemoze naci, a najveci je problem sto se Langdon nece javiti nikome. Tako da znate da ce mo vas obavijestiti tu kada server prorad, nadamo se da cete doci u sto vecem brojui. Uzivajte
pre 15 godina
Enrique wrote on August 10, 2010, 3:13 pm:
:S
BaÅ¡ mi se Äinio dobar server :S
BaÅ¡ mi se Äinio dobar server :S
Server ce biti otvoren, samo pitanje kada, eto mozda sa 1h a mozda danas sutra, ko zna dok se ne rijesi ovo, uglavnom javit cu vam ja ili netko drugi
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava