Zaključano
//
1,663
pregleda
18
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 13 godina
Quote from August 7, 2012, 7:08 pm:
Po kvaliteti skripte, igraÄa i administrativnog tima - server se može svrstat meÄ‘u najbolje servere na Balkanu.Po opisu, server se moze svrstat medju najgore servere na svetu.
Po opisu tebe se moze svrstati medju maloumna derista.
pre 13 godina
batak212- wrote on August 7, 2012, 7:25 pm:
Sretno.
Hvala i posjetite nas i udružite nam se u zajednicu.
pre 13 godina
Quote from August 7, 2012, 7:54 pm:
NE svidja mi se forum, ovo je GeForce GMR skripta?
I ja mislim -.-
Ako jest, imate li vi uopšte dopuštenje od Dujme ? -.-
Micky4Grove(Exciting) wrote on August 7, 2012, 7:08 pm:
Po kvaliteti skripte, igraÄa i administrativnog tima - server se može svrstat meÄ‘u najbolje servere na Balkanu.Po opisu, server se moze svrstat medju najgore servere na svetu.
Već sam negdje napisao, i opet ću. Bolest ne bira.
pre 13 godina
SpaMaster wrote on August 7, 2012, 7:54 pm:
NE svidja mi se forum, ovo je GeForce GMR skripta?
I ja mislim -.-
Ako jest, imate li vi uopšte dopuštenje od Dujme ? -.-
Micky4Grove(Exciting) wrote on August 7, 2012, 7:08 pm:
Već sam negdje napisao, i opet ću. Bolest ne bira.
Khm...GMR nije od Kybeta i Dujme vec od nas 😄.JA sad neznam tocno sta se radilo i to.Ali i da sa mja head imao bih dopustenje jer mi brat zna Dujmu 😉 iako bude nekakvih problema ako je kopija mogu to vrlo lako rijesi.Ali da je kopija nije jer je sve nanoveo uvodjeno i ima mappanja puno!
pre 13 godina
Micky4Grove(Exciting) wrote on August 7, 2012, 8:54 pm:
Khm...GMR nije od Kybeta i Dujme vec od nas 😄
Od vas ? Bože baci ciglu i budi precizan -.-
Ali sretno -.-
pre 13 godina
Spam master smiri strasti i proseci sa ove teme,faco otvori ti server pa da vidimo.
Kiddo ovo je GMR skripta Editana... i nema nama ko Å¡ta dozvoliti el smijemo otvarat,nezove se GeForce drugo skriptu ima svako pa i ja. zaÅ¡to onda priÄaÅ¡ gluposti?
Kiddo ovo je GMR skripta Editana... i nema nama ko Å¡ta dozvoliti el smijemo otvarat,nezove se GeForce drugo skriptu ima svako pa i ja. zaÅ¡to onda priÄaÅ¡ gluposti?
pre 13 godina
DeluX(Exciting) wrote on August 8, 2012, 6:17 am:
Spam master smiri strasti i proseci sa ove teme,faco otvori ti server pa da vidimo.
Ako nisi znao, ja skriptam mod od 0, sam, i ne koristim nikakav edit, niti išta.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava