Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

.:: SERVER FOR PILOTS OTVORENJE @SUBOTA 15:00 ::.

Započeo Slay
pre 13 godina
3,151
pregleda
27
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
Seanzor
Rookie
pre 13 godina
BTW ak budeš trebo kog da ti pomogne još testirat ili štogod prije otvorenja samo mi pošalji pm.
Jops
Underboss
pre 13 godina
Ovo bi moglo biti zanimljivo, i nesto novo osim ovog dosadnog roleplaya, dolazim!
taft
Underboss
pre 13 godina
UPDATE: Evo pošto ste toliko željeli imam dvije novosti...

1 NOVOST

Napravljeno je 4 nove rute za pilote i 6 za vozače šlepera, sve rute su izmapane!

2 NOVOST

Napravio sam da igrač može otvoriti avio kompaniju!
Na serveru može biti MAKSIMALNO 5 avio kompanija i svaka kompanija može primiti 5 zaposlenika + vlasnik znači 6 ljudi sve ukupno može biti u jednoj kompaniji....

Da napravite kompaniju komanda je /createairline i onda upišete ime kompanije kako želite da se komapnija zove, da otvorite kompaniju morate imati 130+ bodova i $5,000,000 i time dobivate, POTPUNU kontrolu avio kompanije, znači pristup statistici preko komande /editairline, mogučnost davanja otkaza online i offline zaposlenicima, promjena imena kompanije ili zatvaranje kompanije, poziva za priključenje u kompaniju, kada otvorite kompaniju dobivate i vlastiti AIRPORT u kojem se zaposlenici mogu spawnati ako žele tj. ako namjeste spawn u bazi preko komande /company - Kada radite u kompaniji zarada je znatno veća nego kada niste u kompaniji...

Zaposlenici imaju komandu /company u kojoj oni sami mogu dati otkaz ili vidjeti statistiku kompanije, bodove, vlasnika i sl.

A obični igrači imaju komandu /airlines gdje mogu vidjeti sve dostupne avio kompanije na serveru i njihove vlasnike...

- 3 Sata sam danas izgubio na ovome, nadam se da vam se sviÄ‘a 🙂 zzzzz

EDIT: želio bi se ovim putem zahvaliti korisniku ...Neno... koji nam je izmapao nekoliko mapa, hvala!
SergioDon
Rookie
pre 13 godina
Stvarno si ovo odradio profesionalno 🙂

Rado bi doÅ¡ao na otvaranje, ali jbg organizator sam lan turnira pa sam spriječen ☹️
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 13 godina
ExtremePower wrote on December 12, 2012, 10:47 pm:
UPDATE: Evo pošto ste toliko željeli imam dvije novosti...

1 NOVOST

Napravljeno je 4 nove rute za pilote i 6 za vozače šlepera, sve rute su izmapane!

2 NOVOST

Napravio sam da igrač može otvoriti avio kompaniju!
Na serveru može biti MAKSIMALNO 5 avio kompanija i svaka kompanija može primiti 5 zaposlenika + vlasnik znači 6 ljudi sve ukupno može biti u jednoj kompaniji....

Da napravite kompaniju komanda je /createairline i onda upišete ime kompanije kako želite da se komapnija zove, da otvorite kompaniju morate imati 130+ bodova i $5,000,000 i time dobivate, POTPUNU kontrolu avio kompanije, znači pristup statistici preko komande /editairline, mogučnost davanja otkaza online i offline zaposlenicima, promjena imena kompanije ili zatvaranje kompanije, poziva za priključenje u kompaniju, kada otvorite kompaniju dobivate i vlastiti AIRPORT u kojem se zaposlenici mogu spawnati ako žele tj. ako namjeste spawn u bazi preko komande /company - Kada radite u kompaniji zarada je znatno veća nego kada niste u kompaniji...

Zaposlenici imaju komandu /company u kojoj oni sami mogu dati otkaz ili vidjeti statistiku kompanije, bodove, vlasnika i sl.

A obični igrači imaju komandu /airlines gdje mogu vidjeti sve dostupne avio kompanije na serveru i njihove vlasnike...

- 3 Sata sam danas izgubio na ovome, nadam se da vam se sviÄ‘a 🙂 zzzzz

EDIT: želio bi se ovim putem zahvaliti korisniku ...Neno... koji nam je izmapao nekoliko mapa, hvala!

Tooooo predobro napravljeno,joj jedva cekam otvaranje  😎
taft
Underboss
pre 13 godina
Hvala svima 🙂
Molim vas da nas lajkate na FB-u: http://www.facebook.com/pages/Server-For-Pilots/445610462161225?fref=ts
SteX
OG Legend
pre 13 godina
Zanimljivo, poseticu
taft
Underboss
pre 13 godina
Server je službeno otvoren dođite na otvorenje! 78.46.21.212:7777
Chris Martin
Underboss
pre 13 godina
Zanimljiv server, pohvale, posjetivati cu ga 😉
taft
Underboss
pre 13 godina
rekord je 14 igrača, nije neÅ¡to ali je za nas super  🙂
Roy_Reed
Enforcer
pre 13 godina
Sretno...
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 13 godina
Dobar je srw.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava