Zaključano
[SA]BloodMoney HardPlay [0.3e] IP:193.192.59.222:7800
Započeo Obrisan korisnik
•
pre 13 godina
6,186
pregleda
110
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 13 godina
Ma bre ne raspravljaj se sa idiotima, sve sto mogu je da nas pljuju hahha zato slobodno neka izvole. I nije sve u satsu, sve i da nas ima 30 igramo zbog zezanja a ne zbog statsa kao sto vi mislite. I skroz mi nije bitno da li nas ima 5 ili 50 kad je server extra, zato palite luzeri. 😄
pre 13 godina
Seizz wrote on August 11, 2012, 10:53 am:
Ne brini ti udji na server pa vidi dal je sve unikatno 😄
Daj mi jednu unikantnu stvar sa servera 🙂 Seizz koliko vidim ti imaÅ¡ 10 godina,a tu pametnujeÅ¡ kako je mod od 0. hahaha dobar si
pre 13 godina
Seizz wrote on August 8, 2012, 6:59 pm:
Mi smo jedini server koji ima bilborde,tekstove na vozilima zidovima i slicno
Hahahhaha informiši se sine!
Server je u Äisti haos! Posvuda auta, niko nikog ne prati, administracija ne odgovara niti na jedan upit, možeÅ¡ reportat cheatera do sutra itd itd.. U globalu server podsjeca na BE, Å¡to je meni dno dna RolePlay-a...
pre 13 godina
Igraci znaju sta valja nikog ne teramo da igra udjite na server i vidite dal valja
pre 13 godina
Seizz wrote on August 11, 2012, 9:15 pm:
Igraci znaju sta valja nikog ne teramo da igra udjite na server i vidite dal valja
ZavaravaÅ¡ se jarane! GG ti ima igraÄa a koristi mod koji imaju svi. No vaÅ¡e skripte nisu dugoroÄne, ne vladate njima u potpunosti ( ovo govorim kao zakljuÄak tvog razmiÅ¡ljanja iz predhodnog komentara ). Nastat će vam problem koji nećete moći rijeÅ¡it kao BE i ode vam trud ( mada ga u administraciji nisam primjetio ).
Moj savjet vam je da prizemljite stavove o tome da ste "najbolji"... To će vas koštati!
pre 13 godina
Niko nije reko da smo najbolji igraci znaju sta valja mi imamo i u 4h ujutru 20-50 igraca nekad i vise
pre 13 godina
Seizz wrote on August 11, 2012, 9:15 pm:
Hahaha koga ti nasmijavaÅ¡? Da ti ja kažem neÅ¡to.Ti igraÄi koji su ti na serveru nisu Äuli za drugi server.Tako su svi sa BE.IgraÄi su Äuli samo za BE 😄 i da ih npr ja pozovem na svoj server odmah bi doÅ¡li i nebi vjerovali da postoji joÅ¡ servera.
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava