Rockfluckin RolePlay 0.3c [OTVARANJE ODLOZENO ZA 01.08.2011][OPIS PREUREDJEN]
4,165
pregleda
54
Drž' te se teme, jedan je dobio ban, a i ostali bi mogli.
Ak se nastavite svaÄ‘at tema ide pod kljuÄ.
Ak se nastavite svaÄ‘at tema ide pod kljuÄ.
pre 14 godina
Ljudi nemojte da se svadjate,ovo je samo opis servera,ne ocekujem 100 igraca u roku od 5 dana,moracemo da razvijemo i unapredimo gamemod,kao sto je Net nasilnik rekao,textdraw je namerno ostavljen kao i admin Snich_Falconetu koji je nocima pravio skriptu,pa valjda je za toliko zasluzio ? Ne znam sta ocekujete od opisa,prvenac mi je,drugi put ce biti bolje ! Samo bez svadje ljudi !!!
pre 14 godina
Hvala svima koji su pohvalili server,evo za one kojima se nije svideo opis, preuredio sam ga i mislim da je sad mnoooogo lepsi 😄 😉
pre 14 godina
Most Wanted produzi 😉 idi hvataj "muhe" po sobi ili tako nesto,ovde su takvi komentari zabranjeni ...
pre 14 godina
Ovde u ovom opisu nista nije tacno nijedan bug nije popravljen usao sam onako bezveze na server samo je uzeta snicova skripta i preimenovana ustvari nisu je znali kako treba ni preimenovati!
pre 14 godina
Mitar ne secam se da l sam te pitao nesto,to sto si napisao je protiv pravila i bices prijavljen modovima,botino !
pre 14 godina
evo po meni je odmah ostavilo los dojam jer su najbolji biznisi kupljeni od admina 1338 ili neznam kojeg lvl-a...sta vi mislite zasto bih igraci igrali,pa to je napravljeno da igraci zarade i kupe aute biznis ili sta vec...opis nije los
pre 14 godina
admini su kupili biznise da bi ih testirali,da vidimo sta radi a sta ne i zakljucili smo da radi,pa ce oni prodati sve svoje biznise,kuce i kola 😉
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava