Pretraga

Pritisnite Enter za pretragu ili Escape za zatvaranje

Zaključano

Relax-Zone [Petak-24.06.2011-20h]

pre 14 godina
3,980
pregleda
53
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
SteX
OG Legend
pre 14 godina
Hvala vam svima, oborili smo rekord na forumu, mozda nije neki ali se trudimo i sve smo bolji

EDIT:

Novo Obavestenje :

-Dodato jos biznisa/sbiznisa u mod ...
-Promenjena boja 3d textova,sada je lepse i preglednije .
Mr.WorldWide
Hustler
pre 14 godina
ev i ja da se javim 😄
ha sta nam reci nego sretno
tomislav_lukic
Made Man
pre 14 godina
Deči sretno sa serveru !! nadam se da ćete uspijeti sa serverom i da će na balkanu biti više boljih servera....
Mario_Capica
Enforcer
pre 14 godina
Dobar opis,sretno Stexi.
SteX
OG Legend
pre 14 godina
Hvala vam, očekujemo vas što više na otvaranju.
ZeRo123
Shot Caller
pre 14 godina
Nezaboravite nas posjetiti veceras u 20h
SteX
OG Legend
pre 14 godina
Napokon forum 😄
Nisam mogao pre da vas obavestim da smo napravili donator system
Vise o tome na forumu.
Murder
Made Man
pre 14 godina
Bio sam na Serveru, Mod mi se pravo svidja.

Evo jedne Slike sa Otvorenja:  
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
hhahahahahahaha kakav GH team imas bolje da ti nespominjem  😢 mi se kad ih vidim .. Likovi abusaju komande ,  ja bi im objasnio neka pravila ili bi im skinuo .. Malo pripazi za te GH i ja pitam ness na /p oni mi nista neodgovaraju .. Samo to inace srecno vam dalje jos jedamput 😉 ..
Bebek
Made Man
pre 14 godina
●° wrote on June 24, 2011, 6:55 pm:
hhahahahahahaha kakav GH team imas bolje da ti nespominjem  😢 mi se kad ih vidim .. Likovi abusaju komande ,  ja bi im objasnio neka pravila ili bi im skinuo .. Malo pripazi za te GH i ja pitam ness na /p oni mi nista neodgovaraju .. Samo to inace srecno vam dalje jos jedamput 😉 ..

Malo zareza, točaka i ostalog nebi Å¡kodilo? Koje VELIKO slovo? 🙄
I.. Dosadan si -.-

EDIT:
Radovi su na modu, popravit će sve bugove
By Stexi

Kalu_Corleone
Underboss
pre 14 godina
cestitam na broju igraca , na otvaranju 🙂
Nxidza
Crime Lord
pre 14 godina
Samo da jos nesto kazem,ja uopste modom nisam zadovoljan ...Dosao sam na relax zone tek pre 3 dana i za tako kratko vreme uspeo sam samo nesto da napravim,a sve sto sam napravio nalazi se na nasem forumu u glavnom chatu,posle svega sto sam uradio napravio sam post sa obavestenjem sta sam to ubacio...Inace,verujem da cemo popraviti sve moguce bugove i da cemo svakim danom nesto novo dodavati ,pozdrav Nxidza
Obrisan korisnik Obrisan korisnik
pre 14 godina
exstra opic 10/10,sretno sa serverom
ZeRo123
Shot Caller
pre 14 godina
●° wrote on June 24, 2011, 6:55 pm:
hhahahahahahaha kakav GH team imas bolje da ti nespominjem  😢 mi se kad ih vidim .. Likovi abusaju komande ,  ja bi im objasnio neka pravila ili bi im skinuo .. Malo pripazi za te GH i ja pitam ness na /p oni mi nista neodgovaraju .. Samo to inace srecno vam dalje jos jedamput 😉 ..

Prvo da ti nesto kazem,nemam nista abusat kao gh.
Drugo nismo bili na testu i nismo ni vidili server i kako da ti pokazem nesto sto neznam gdje je,kad je na beta testu bio reg bugovan nismo mogli uci da vidim sve sto me interesuje kako bih pokazao igracima.
Trece,dobili smo milion reporta mogu bit gm mogu ovo mogu ono,ja sam pomagao koliko sam znao servera sto sam vidio na otvaranju.

Rekord 24 igraca
Murder
Made Man
pre 14 godina
Quote from June 24, 2011, 6:55 pm:

Prvo da ti nesto kazem,nemam nista abusat kao gh.
Drugo nismo bili na testu i nismo ni vidili server i kako da ti pokazem nesto sto neznam gdje je,kad je na beta testu bio reg bugovan nismo mogli uci da vidim sve sto me interesuje kako bih pokazao igracima.
Trece,dobili smo milion reporta mogu bit gm mogu ovo mogu ono,ja sam pomagao koliko sam znao servera sto sam vidio na otvaranju.

Rekord 24 igraca
Cestitam na prvom Rekordu.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.

Prijava