Postovani korisnici foruma,u srijedu 20h, 10.1.2018., pravimo GRAND OPEN Premium Gaminga. Mi potjecemo iz servera World Gaming, koji je svojom propasti zahtjevao kreiranje novije i ozbiljnije zajednice Premium Gaming. Prije opena servera na scenu dolazi open naseg foruma koji se treba otvoriti takoder u srijedu, tjedan dana prije samog opena - 3.1.2018. u 20h. Na forum ste svi pozvani, takoder ce na samom openu biti prisutni konkursi, odnosno prijave za Marketing Team(Promotere), GameMastere i Lidere. Za svakog korisnika koji hoce dobiti VIP-a biti ce donacije na forumu, koje ce biti jeftine za pocetak, a placat ce se preko mobitela. Za vise informacija o svemu posjetite nasu FaceBook stranicu navedenu dolje, Forum i naravno i sam Server na Openu u srijedu 20h 10.1.2018. godine. Zelimo vam svu srecu u daljnjem radu foruma, takoder zelimo da nam se ista ta sreća i vrati. Pozdrav svima, dolje je navedeno par slika, pa svakako bacite pogled na njih 🙂 ! -Mape su koristene na zadnjem openu World Gaminga, server je nazalost bio zakljucan 2 dana nakon, pa je isti team odlucio napraviti novi server - Imamo apsolutno pravo na mape.
Facebook Stranica: www.facebook.com/PremiumGamingSamp/
IP Servera: 178.33.46.135:7785
Forum: www.premium-gaming.info
TeamSpeak: 212.237.58.78:9995(jos u fazi izrade)
Slike sa servera
Spawn

Policija

Opstina

Trg kod Opstine

Burg

Banka & Parking kod banke

Mafija "WM"

Mafija "PR"

Naravno imamo mi i daljnje unikatnosti i zanimljivosti... Kako bi ih vidjeli, posjetite nas na openu u srijedu 10.1! Zivjeli ! 😎