Započeo Danny<3
•31. Dec. 2017.• ZaključanoPremium Gaming ~ Open 10.1. 20h
2,315
pregleda
8
Balkan SA:MP
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
40 / 100 XP
Početnik(0)
45
Teme:
Pridružio se:Jun 2017
31. Dec. 2017.

Postovani korisnici foruma,u srijedu 20h, 10.1.2018., pravimo GRAND OPEN Premium Gaminga. Mi potjecemo iz servera World Gaming, koji je svojom propasti zahtjevao kreiranje novije i ozbiljnije zajednice Premium Gaming. Prije opena servera na scenu dolazi open naseg foruma koji se treba otvoriti takoder u srijedu, tjedan dana prije samog opena - 3.1.2018. u 20h. Na forum ste svi pozvani, takoder ce na samom openu biti prisutni konkursi, odnosno prijave za Marketing Team(Promotere), GameMastere i Lidere. Za svakog korisnika koji hoce dobiti VIP-a biti ce donacije na forumu, koje ce biti jeftine za pocetak, a placat ce se preko mobitela. Za vise informacija o svemu posjetite nasu FaceBook stranicu navedenu dolje, Forum i naravno i sam Server na Openu u srijedu 20h 10.1.2018. godine. Zelimo vam svu srecu u daljnjem radu foruma, takoder zelimo da nam se ista ta sreća i vrati. Pozdrav svima, dolje je navedeno par slika, pa svakako bacite pogled na njih 🙂 ! -Mape su koristene na zadnjem openu World Gaminga, server je nazalost bio zakljucan 2 dana nakon, pa je isti team odlucio napraviti novi server - Imamo apsolutno pravo na mape.
Facebook Stranica: www.facebook.com/PremiumGamingSamp/
IP Servera: 178.33.46.135:7785
Forum: www.premium-gaming.info
TeamSpeak: 212.237.58.78:9995(jos u fazi izrade)
Slike sa servera
Spawn

Policija

Opstina

Trg kod Opstine

Burg

Banka & Parking kod banke

Mafija "WM"

Mafija "PR"

Naravno imamo mi i daljnje unikatnosti i zanimljivosti... Kako bi ih vidjeli, posjetite nas na openu u srijedu 10.1! Zivjeli ! 😎
OG Legend
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
243 / 250 XP
Početnik(0)
3,533
Teme:
Pridružio se:Jul 2016
OG Legend
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosAktivan Član
6 / 250 XP
Početnik(0)
3,071
Teme:
Pridružio se:Nov. 2016
Wheel Man
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
90 / 100 XP
Početnik(0)
34
Teme:
Pridružio se:Sep. 2014
1. Jan. 2018.
Malo vise truda u reklamu. Forum srediti obavezno, uzeta leaked tema sa interneta i nimalo uređena.
Mod je World Gaming ako se ne varam? nista posebno mod. Sretno u svakom slucaju.
Mod je World Gaming ako se ne varam? nista posebno mod. Sretno u svakom slucaju.
Wheel Man
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosNovi Član
40 / 100 XP
Početnik(0)
45
Teme:
Pridružio se:Jun 2017
2. Jan. 2018.
Hvala svima, kao sto sam rekao forum jos nije dovrsen, dovrsen ce biti veceras i naravno spreman za open srijeda 20h, sto se tice moda, mod sam radio ja, za mod imamo dosta pohvala sto se tice samog tog, iako moram priznati da sam nasao inspiraciju za mod u PLu.
Kingpin
SA-MP Doprinos
SA-MP DoprinosAktivan Član
147 / 250 XP
Početnik(2)
1,180
Teme:
Pridružio se:Jun 2016
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava