Zaključano
[OTVARANJE] Street's Creed RPG/DM 26.01 21 cas[85.25.232.14:7778]
5,486
pregleda
66
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 14 godina
panameR. wrote on January 26, 2012, 5:36 pm:
dolazim veceras na otvorenje...
ovo je fort carson edit or?
LARP,edit ja mislim.
pre 14 godina
Bravo svaka cast, no ocekivo sam vise imate 300+ ljudi na fejsu a 110+ igraca na serveru ali to je veeeeliki uspjeh xD!
@Edit: Mod mi se nesvida nista posebno samo org, slazem se s pnamerom
@Edit: Mod mi se nesvida nista posebno samo org, slazem se s pnamerom
pre 14 godina
odlican server za zaje*anciju pravi!!
bravo...
samo napravio si pogresku sa stavljanjem jednog spawn-a i da igraca kick-a zbog FPS-a
ovima sa slabijim komp-ovima ce lagg-at na spawnu... i naravno pada fps i kick dobivaju...
al ok . server je inace super 😉
bravo...
samo napravio si pogresku sa stavljanjem jednog spawn-a i da igraca kick-a zbog FPS-a
ovima sa slabijim komp-ovima ce lagg-at na spawnu... i naravno pada fps i kick dobivaju...
al ok . server je inace super 😉
pre 14 godina
Mnogo ce se toga promjenit na serveru posto je bio odustao jedan scripter dvojica su dosla i mnogo posla uradila ali sa vremenom ce se mnogo toga promjenit 😄
pre 14 godina
Da rekord na otvaranju je 124 , hvala svi koji su dosli.

Uglavnom to za fps ce biti izbaceno i sitne greskice ce biti veceras popravljene i od sutra mozete normalno poceti da igrom danas je samo zezancija 😄
Da napomenem , forum ce biti do sutra.
Sve kritike i nove ideje su dobro dosle .
Sitni server updatevi ce se raditi dok se server ne uredi maximalno da nema ni jednu greskicu.
Server updatei ce se raditi na 7-10dana gde ce se dodavati/ispralvjati/poboljsavati skripta.
Nemojte nam zameriti 1 je dan moramo resiti sve to , takodje smo mngoo puta sabotirani i sa skriptom i sa forumom ali smo se uzdigli i napokon otvorili server imacete istorijat nastanka servera objavljen.
Hvala jos jednom.

Uglavnom to za fps ce biti izbaceno i sitne greskice ce biti veceras popravljene i od sutra mozete normalno poceti da igrom danas je samo zezancija 😄
Da napomenem , forum ce biti do sutra.
Sve kritike i nove ideje su dobro dosle .
Sitni server updatevi ce se raditi dok se server ne uredi maximalno da nema ni jednu greskicu.
Server updatei ce se raditi na 7-10dana gde ce se dodavati/ispralvjati/poboljsavati skripta.
Nemojte nam zameriti 1 je dan moramo resiti sve to , takodje smo mngoo puta sabotirani i sa skriptom i sa forumom ali smo se uzdigli i napokon otvorili server imacete istorijat nastanka servera objavljen.
Hvala jos jednom.
pre 14 godina
Quote from January 26, 2012, 5:36 pm:
dolazim veceras na otvorenje...
LARP,edit ja mislim.
Korekcija, vaša skripta za update je downloadirano smeće sa interneta.
Kao Äovjek koji je sudjelovao u izradi vaÅ¡e skripte u ono vrijeme, to i potvrÄ‘ujem.
Uživajte u igranju na serveru koji se bazira na diktaturi i brainwashingu vaÅ¡eg "dear leader comrade Kim Jong-Doreta". 😉
InaÄe, bolje otvaranje nismo mogli imati, teÅ¡ko neki server krene u startu odmah sa 100+ igraÄa na otvorenju.
To je samo pokazatelj povjerenja u naš rad.
pre 14 godina
na slici imate 7 igraca sa pingom 66, 7 igraca sa pingom 54 mislim nije ocigledno al eto
pre 14 godina
n0nE wrote on January 27, 2012, 2:40 pm:
na slici imate 7 igraca sa pingom 66, 7 igraca sa pingom 54 mislim nije ocigledno al eto
LoL. Znaci svaki server fejk igrace ima ? kolko vidim i na drugim serverima nekima bude takav ping znaci svi fejkamao?
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava