Zaključano
[OPIS]Weber RolePlay/DM Balkan Style Subota, 18.05.2013. [14h]
2,596
pregleda
38
Ova tema je zaključana. Samo moderatori i administratori mogu odgovarati.
pre 12 godina
|W|SoaD123 wrote on May 17, 2013, 12:09 pm:
Kopirate intro od Los Arctica!
Uzet je samo pocetak a sam intro dodji na otvorenje pa vidi izgleda kao film....Takodjer ako nisi primjetio na kraju ostavio sam svima CREDIT-se i zahvalio se od koga sam sta uzeo tak da kakvih ljudi ima nebi ti ostavili ni to, a i Los Artic je javno objavljen tako da nemas se sta buniti i velim po drugi puta creditsi ostavljeni tebi...
CREDITS:
Zelio bih jos i zahvaliti povodom kraja opisa svim clanovima BS-a koji su mi nekada pomogli, poducili me malo, takodjer ovim putem da se neko nebi nasao uvrijedjen ili ostecen zahvaljujem se i vlasnicima modova iz kojih sam uzeo par stvari poput login slika(mislim da sam to uzo s LOS ARTIC-a), stats i logo(s EG-a ako se nevaram) tako da vlasnici tih modova nebi bili uvrijedjenji, od srca im hvala.Quote
Evo, ovo bi trebao biti primjer odliÄnog opisa. Sretno.
Hvala, to i jest primjer dobrog opisa, tj. niej nesto pretjerano extra napravljen, napravljen je jednostavno, obuhvaceno je dosta toga i sve je uredno i pregledno i tako bi i trebali izgledat opisi ako neko planira imati nesta ozbiljnije, kao sta mi planiramo...
Hvala i na ostalim komentarima, navratite
nisam citao 🙂 sretno ti 😄
pre 12 godina
nisam citao 🙂 sretno ti 😄
NP, skuzio sam 🙂...hvala jos jednom i tebi i ostalima
pre 12 godina
woody wrote on May 18, 2013, 8:44 am:
Vracate stats?
Ne citas opis do kraja 😛, pogledaj sve sam ljepo napiso:
Takodjer informacija mozda koja zanima mnoge u vezi vracanja statsa, posto nismo radili 2 godine, a zelimo postene igrace i samo one koji stvarno zele igrati, a ne zelimo ljutiti ostale igrace koji krecu ispocetka nema vracanja statsa, svi krecemo od 0.
Sta bi znacilo, ne nazalost ne vracamo stats jer mislimo da to nije fer od nas prema drugim igracima koji ce ici od 0
pre 12 godina
meni neradi ip
radit ce nesekiraj se nista server nije samo upaljen to je to... 🙂
pre 12 godina
|_sLaY_| ^_- wrote on May 18, 2013, 12:18 pm:
Sad sam bio na modu, Intro moda je nevjerovatan,Steta sto ih je samo malo doslo na otvorenje :/
Intro perfektan, u tom se slazem 😉
Mapa na spawnu je izvanredna, sve pohvale mapperu 🙂
Samo marketing marketing
pre 12 godina
Da, ne razumijem. Server je stvarno strava i opis je dobar i stavljen dan. dva ranije da svi mogu proÄitat. Ne razumijem zaÅ¡to ovakvi serveri ne uspjevaju, a neki puno loÅ¡iji su puni. 😢
Ali ajde ima joÅ¡ vremena! 🙂 🙂
Ali ajde ima joÅ¡ vremena! 🙂 🙂
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava