xSpirit,kod porta samo odvoji brojeve,npr. 77.87
OT:Sretno,lijep opis,bas sam se pitao sta ce bit sa Xomnie,sad vidim da ti otvaras,dodjem na otvaranje.
OnLead Roleplay (13.8. - 13h)
2,374
pregleda
30
pre 13 godina
...Neno... wrote on August 12, 2012, 7:38 pm:
OT:Sretno,lijep opis,bas sam se pitao sta ce bit sa Xomnie,sad vidim da ti otvaras,dodjem na otvaranje.
evo odvojio sam..
hvala, dobrodošli ste svi... jedina veća razlika je što je sada radnja u Los Santosu, a ne u PCu... ostalo su mape i izmjenjene sitnice, ispravljeno par bugova itd.
pre 13 godina
Porez vam je stvar koju možda smatrate nebitnom, ali može u roku od 1 sata, ukoliko je pogreÅ¡no postavljen, da oduzme svu imovinu igraÄima. Dobro pazite na to!!
Koliko sam razumio iz opisa kod vas se moze imat neogranicneo auta, kuca itd.. znaci mogu imat 10 auta i 15 kuca ? (tako sam ja razumio) ??
Koliko sam razumio iz opisa kod vas se moze imat neogranicneo auta, kuca itd.. znaci mogu imat 10 auta i 15 kuca ? (tako sam ja razumio) ??
pre 13 godina
...Neno... wrote on August 12, 2012, 7:38 pm:
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili na ovu temu.
Prijava